Εκτός αποστολής ο Παπαδόπουλος

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα απέναντι στον Ακράτητο (ΟΑΚΑ, Σάββατο 20:00) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εκτός αποστολής ο Παπαδόπουλος

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα απέναντι στον Ακράτητο (ΟΑΚΑ, Σάββατο 20:00) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι είδε άπαντες τους διεθνείς να επανέρχονται και μετά τη προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι: Γκαλίνοβιτς, Σιημητράς, Βύντρα, Δάρλας, Γκούμας, Μόρις, Κώτσιος, Μπίσκαν, Κονσεϊσάο, Γκονζάλες, Σέριτς, Βόουτερ, Λεοντίου, Τζιόλης, Θεοδωρίδης, Μάντζιος, Τόργκελε, Γκέκας, Ολισαντέμπε και Νίλσον .

Με μία πρώτη ανάγνωση, γίνεται αντιληπτό πως λείπουν τα ονόματα των Δημήτρη Παπαδόπουλου και Κώστα Χαραλαμπίδη. Ο 24χρονος διεθνής ο οποίος την Τετάρτη πέτυχε το μοναδικό γκολ της Εθνικής απέναντι στη Γεωργία, υποφέρει από ίωση και προκειμένου να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπαρτσελόνα (Τρίτη, 21:45), κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Τα πρώτα συμπτώματα είχαν φανεί από το πρωί της Τετάρτης, στη συνέχεια έπαιξε και τα 90 λεπτά και το πρωί της Παρασκευής ήταν σε κακή κατάσταση.
Αντίθετα, ο Κύπριος άσος, έπεσε "θύμα" της πληρότητας του "πράσινου" ρόστερ αλλά και σε αντίθετη περίπτωση, δύσκολα θα ήταν στην αποστολή. Είναι ο μοναδικός από τους διεθνείς που αγωνίστηκε δύο 90λεπτα, ενώ δεν είχε προλάβει τη προπόνηση της Πέμπτης, με αποτέλεσμα η προετοιμασία του να είναι ελλιπέστατη.

Ο "Μπίδης", με αφορμή τους αγώνες απέναντι σε Ακράτητο και Μπαρτσελόνα, δήλωσε στην προσωπική ιστοσελίδα του: " Μετά το πέρας των υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στρέφουν την απόλυτη συγκέντρωσή τους στις υποχρεώσεις της ομάδας τόσο στην εγχώρια διοργάνωση όσο και στους Ομίλους για το Champions League.

Το παιχνίδι απέναντι στον Ακράτητο, είναι η καλύτερη ευκαιρία για μια εμφάνιση που θα τονώσει ηθικά και αγωνιστικά την ομάδα ενόψει του μεγάλου αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελλόνα την ερχόμενη Τρίτη. Φυσικά, η απόλυτη αφοσίωση όλων μας (όχι μόνο των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας) είναι να σπρώξουμε την ομάδα σε μια πρώτη νίκη στον αγώνα του πρωταθλήματος έτσι που η στόχοι μας να παραμείνουν ζωντανοί και αμετάκλητοι.

Με ιδιαίτερη έμφαση, θα πρέπει όλος ο Παναθηναϊκός κόσμος να βοηθήσει του ποδοσφαιριστές μας να αποκτήσουν την δυναμική που χρειάζεται η ομάδα και στα δύο αυτά παιχνίδια, μιας και ένα γεμάτο Ολυμπιακό στάδιο αποτελεί την μεγαλύτερη δύναμη για κάθε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με τις χιλιάδες κόσμου στο πλευρό του".


Επιστρέφοντας στο αγωνιστικό σκέλος, όσον αφορά στην ενδεκάδα, τα ερωτηματικά εγείρονται και άπτονται του διδύμου στο κέντρο της άμυνας αλλά και της επίθεσης, δεδομένου ότι το 4-4-2 δεν αλλάζει. Την Παρασκευή, από τη μία βρέθηκαν οι Μπίσκαν – Μόρις και από την άλλη οι Γκούμας – Κώτσιος. Στα της γραμμής κρούσης, οι Γκέκας και Μάντζιος είναι οι επικρατέστεροι, με τον Σάντορ Τόργκελε, που δεν πρόλαβε την προπόνηση της Πέμπτης, να καραδοκεί.

Η πιθανή ενδεκάδα: Γκαλίνοβιτς, Δάρλας, Βύντρα, Μόρις (Κώτσιος), Γκούμας (Μπίσκαν), Κονσεϊσάο, Γκονζάλες, Σέριτς, Βόουτερ, Γκέκας, Μάντζιος .

** Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΑΚΡΑΤΗΤΟ θα διατεθούν ανήμερα του αγώνα (15/10/2005), με τιμή € 10, από τα κάτωθι σημεία πώλησης:

ΕκδοτήριαΏρες Λειτουργίας
Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4)10:00 – 14:00
Είσοδος Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ) 15:00 – 20:00
Είσοδος Λ. Κύμης15:00 – 20:00
Βορειοανατολική Είσοδος17:00 – 20:00



Εισιτήρια με Μπαρτσελόνα το Σάββατο

Η ΠΑΛΕΦΙΠ θα διαθέτει από το πρωί (9.00) του Σαββάτου εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, καθώς και το ματς με τον Ακράτητο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK