Εκτός έδρας επτάρα της Μπρόντμπι

Η Μπρόντμπι ξέσπασε στο πρωτάθλημα Δανίας, ισοπεδώνοντας την Άαρχους που έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

ARHUS, DENMARK - AUGUST 21: Action from the Danish Alka Superliga match between AGF Arhus and Brondby IF at Ceres Park on August 21, 2016 in Arhus, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)
Μπρόντμπι FRONTZONESPORT VIA GETTY IMAGES

Συνταγή... Παναθηναϊκού ακολούθησε η Μπρόντμπι, η οποία διέλυσε με 7-0 την Άαρχους εκτός έδρας και τέθηκε επικεφαλής του πρωταθλήματος Δανίας.

Η αντίπαλος του "τριφυλλιού" προερχόταν από την επεισοδιακή ήττα 3-0 στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Europa League μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ δεν έκανε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, ωστόσο η έκβαση του αγώνα δεν είχε να κάνει με τους παίκτες που έπαιξαν, αλλά με αυτόν που αποβλήθηκε. Στο 15ο λεπτό, ο Τζαμαλντίν Χοτζανιγιαζόβ αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα στην προσπάθειά του να σταματήσει βέβαιο τετ α τετ του Τέεμου Πούκι και άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα.

Αυτήν τη φορά η Μπρόντμπι είχε εκείνη το πλεονέκτημα και το εκμεταλλεύτηκε. Στο 24' ο Καμίλ Βίλτσεκ άνοιξε τον χορό των τερμάτων και στο 38', η πίεση έφερε το αυτογκόλ του Νίκλας Μπάκμαν. Λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου, ο Άντριου Χιούλσαγκερ σημείωσε το πρώτο από τα τρία τέρματά του στον αγώνα και ο πιο δραστήριος παίκτης της ομάδας, ο Χάνι Μουχτάρ, έκανε το 4-0 στις καθυστερήσεις.

Ο αρχισκόρερ της Μπρόντμπι, Πούκι, έβαλε κι αυτός τη "σφραγίδα" του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 47' και ακολούθησαν ακόμα δύο τέρματα από τον Χιούλσαγκερ, με τα οποία διαμορφώθηκε το θριαμβευτικό 7-0.

Η σύνθεση της Μπρόντμπι (4-1-2-1-2): Ρένοβ, Λάρσον, Χέρμανσον, Ρίκερ, Κρόνε, Νόργκααρντ, Φίρι (56' Χολστ), Χιουλσάγκερ, Μουχτάρ, Πούκι (71' Γιάκομπσεν), Βίλτσεκ (57' Ουρένια)

News 24/7

24MEDIA NETWORK