Εκτός για τέσσερα ματς ο Κάτσε

Ποινή τεσσάρων αγωνιστικών επεβλήθη στον Έργκους Κάτσε για την αποβολή του στο παιχνίδι με την Καλλονή. Υπολογίζεται πάντως για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός για τέσσερα ματς ο Κάτσε
INTIME SPORTS

Όπως έγραψε το Contra.gr την Κυριακή ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ θα ήταν αδύνατο ν' αποφύγει βαρύτατη τιμωρία από τη στιγμή που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση του διαιτητή Μήτσιου, όπως ο ίδιος έγραψε στο φύλλο αγώνα.

Την Παρασκευή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για την ποινή του Κάτσε, η οποία θα τον αφήσει εκτός των επόμενων τεσσάρων αγώνων πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα χάσει τα παιχνίδια με Πλατανιά, Παναιτωλικό και ΟΦΗ ενώ η τιμωρία του ισχύει και για το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, ανεξάρτητα αν αυτό δεν θα γίνει, όπως διευκρινίστηκε σχετικά.

Δηλαδή ο Κάτσε θα είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

"Και ο ΠΑΟΚ για Ταλ Μπεν Χαίμ..."

Αναφορά στον Ταλ Μπεν Χαΐμ και στον ΠΑΟΚ έχει η ιστοσελίδα 7sur7.be. Συγκεκριμένα αναφέρει πως η Σταντάρ Λιέγης ενδιαφέρεται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνοντας 1,8 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Στο άρθρο ακόμη γράφεται πως για τον παίκτη έχουν δείξει ενδιαφέρον η Σέλτικ και ο ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK