Εκτός και πάλι ο Παπασταθόπουλος ενόψει Βολιβίας

Η Εθνική ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη Νεα Υόρκη και τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/6, 03:00) δίνει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασία ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αντιμετωπίζοντας τη Βολιβία.

Εκτός και πάλι ο Παπασταθόπουλος ενόψει Βολιβίας
INTIME SPORTS

Μοναδική απουσία για το παιχνίδι με του Βολιβιανούς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας στη προπόνηση που έγινε τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Από το ιατρικό τιμ της Εθνικής πάντως τονίζουν με βεβαιότητα ότι ο Έλληνας αμυντικός θα είναι απολύτως έτοιμος το μεθεπόμενο Σάββατο, στην πρεμιέρα της Ελλάδας στη διοργάνωση με αντίπαλο την Κολομβία.

Στα της προπόνησης, ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησε να προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με την 11άδα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στη Βολιβία, στο οικογενειακό διπλό που πραγματοποιήθηκε.

Οι κίτρινοι είχαν τον Καρνέζη στο τέρμα και αριστερό μπακ τον μεταφραστή, Αλέξανδρο. Οι Κατσουράνης και Μόρας βρέθηκαν στο κέντρο της άμυνας και δεξιά ο Τοροσίδης. Οι Ταχτσίδης, Σάμαρης και Μανιάτης αποτελούσαν την τριάδα στα χαφ, με τους Σαμαρά (αριστερά) και Κονέ (δεξιά) στις πτέρυγες και στην κορυφή τον Γκέκα.

Με την μπλε ομάδα αγωνίστηκαν οι: Καπίνο/Γλύκος, Μανωλάς, Βύντρα, Χολέμπας, Τζιόλης, Τζαβέλας, Καραγκούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης.

Νικητές αναδείχθηκαν οι κίτρινοι, με δυο γκολ του Γκέκα και ένα του Τοροσίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK