Οι εκπλήξεις Μπέντο και το αίνιγμα με τους στόπερ

Ο Πάουλο Μπέντο αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής για το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο τους Καμπιάσο και Μάριν, ενώ αποτελεί αίνιγμα η θέση του αμυντικού με τις λιγοστές λύσεις που υπάρχουν.

Οι εκπλήξεις Μπέντο και το αίνιγμα με τους στόπερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκπλήξεις επιφύλασσε η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πάουλο Μπέντο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Πορτογάλος άφησε εκτός τους Εστεμπάν Καμπιάσο και Μάρκο Μάριν, ενώ το ίδιο έγινε και για τους Δημήτρη Σιόβα, Μπρούνο Βιάνα και φυσικά για τον τραυματία Ντε λα Μπέγια.

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Περιστέρι ουσιαστικά με δύο στόπερ στην αποστολή. Τους Μποτία και Ντα Κόστα. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε αν θα ξεκινήσουν στα πλάγια της άμυνας οι Φιγκέιρας και Ομάρ, ούτως ώστε να μείνει ως εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας στον πάγκο ο Ρέτσος ή και ο Ρομαό.

Σε περίπτωση βέβαια που στα πλάγια της άμυνας ξεκινήσει ο Ρέτσος, τότε μένει μόνο ο Ρομαό για μπακ-απ στο κέντρο της άμυνας σε περίπτωση που χρειαστεί.

Παράλληλα στην αποστολή βρίσκονται κανονικά ο Φελίπε Πάρντο, αλλά και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που άφησαν καλές εντυπώσεις στο ματς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο.

Αναλυτικά η αποστολή: Καπίνο, Λεάλι, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Μαρτίνς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK