ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός Λεάλ και Γκαζαριάν με Παναθηναϊκό

O Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σέρχιο Λεάλ και Γκεβόργκ Γκαζαριάν για την αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Παναθηναϊκό (03/05, 19.00). Αναλυτικά η αποστολή των Φαιάκων.

Εκτός Λεάλ και Γκαζαριάν με Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Με μια προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο (02/05) η προετοιμασία της Κέρκυρας, ενόψει του αυριανού (03/05, 19.00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΕΑΚΚ για την 33η αγωνιστική της Super League, όπου οι Φαίακες φιλοδοξούν να “κλειδώσουν” και μαθηματικά την παραμονή τους στα “σαλόνια”.

Αμέσως μετά, ο Μιχάλης Γρηγορίου γνωστοποίησε την αποστολή, εκτός της οποίας, πλην του τιμωρημένου (κάρτες) Μάθιου Γκόμες, έμεινε και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν (αδειούχος, λόγω της προ ημερών μετάβασής του στο Ερεβάν, με αφορμή την απώλεια του πατέρα του), καθώς και οι Σέρχιο Λεάλ και Ακάκι Χουμπούτια.

Αναλυτικά, οι 19 “εκλεκτοί”: Κουτζαβασίλης, Σέτκους, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Φάμπιο, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Ζουμπουλάκης, Κόντος, Κρητικός, Μανωλάς, Παρασκευαϊδης, Σιόντης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK