Εκτός ο Ερεμένκο λόγω... αστυνομίας

Απών από τον αγώνα της Φινλανδίας με την Τσεχία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι ο Αλεξέι Ερεμένκο. Ο διεθνής μέσος της Λέτσε εμπλέκεται σε αστυνομική έρευνα σχετικά με ένα τρακάρισμα στο οποίο οδηγός ήταν η κοπέλα του. Ετσι, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του αποφάσισε να τον αποκλείσει, καθώς παραβίασε τους εσωτερικούς κανονισμούς.

Εκτός ο Ερεμένκο λόγω... αστυνομίας
Εκτός δράσης θα μείνει ο Αλεξέι Ερεμένκο λόγω... αστυνομίας. Ο διεθνής Φινλανδός παίκτης δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στον αγώνα της Εθνικής του ομάδας με την Τσεχία για τη τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας είναι ύποπτος σε αστυνομική έρευνα.

Ο διεθνής μέσος της Λέτσε εμπλέκεται σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ελσίνκι τα ξημερώματα της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα, τονίζεται ότι ο Ερεμένκο παραβίασε τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας. Μάλιστα, η Ομοσπονδία στην ανακοίνωση της πρόσθεσε ότι: "Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ούτε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Φινλανδίας, ούτε το προπονητικό τιμ της Εθνικής, αλλά και κυρίως ο ίδιος ο παίκτης μπορεί να συγκεντρωθεί σε ένα σημαντικό ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Πάντως, δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων αναφέρουν ότι ο παίκτης της ιταλικής ομάδας ήταν επιβάτης σε μία Μερσέντες, την οποία οδηγούσε η κοπέλα του και η οποία τράκαρε σε δύο στύλους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η έρευνα συνεχίζεται , για το εάν και κατά πόσο η κοπέλα ήταν υπό την επήρρεια αλκόολ (αντιστοίχως και για τον Ερεμένκο), όπως επίσης και για το έαν υπήρξε αντίσταση κατά της αρχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK