Εκτός πάλι ο Γκολάσα

Ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής συμμετείχε ο Εγιάλ Γκολασά, εξέλιξη που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Εκτός πάλι ο Γκολάσα
INTIME SPORTS

Ο Ισραηλινός έμεινε στο γυμναστήριο, αφού ήταν καταβεβλημένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης και οι Τζιόλης, Δεληγιαννίδης, οι οποίοι σιγά-σιγά θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Τακτική εν όψει Παναιτωλικού

Στην τακτική ήταν αφιερωμένη η προπόνηση της Παρασκευής, ουσιαστικά η τελευταία πριν την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις επίσημες υποχρεώσεις και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και το 5-2 οι παίκτες του "Δικεφάλου" χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με ζητούμενο να βγάλουν στο διπλό όσα δούλεψαν στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. Ειδική μέριμνα υπήρχε τόσο για την εκμετάλλευση όσο και για την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Δείπνο και αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι παίκτες του Δικεφάλου δείπνησαν στον 4ο όροφο της Τούμπας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου για το καθιερωμένο ξεμούδιασμα. Στη συνέχεια ο Αγγελος Αναστασιάδης θ' ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ