Εκτός προπόνησης ο Εστογιανόφ λόγω… δοντιού
Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας λόγω οδοντιατρικής επέμβασης που υποβλήθηκε το πρωί.
Ιατρικό και τεχνικό επιτελείο συμφώνησαν ότι είναι προτιμότερο να ξεκουραστεί και να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα από την Τρίτη.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος αναρρώνει ακόμη από την επέμβαση στο διάφραγμα. Τόσο ο αυτός όσο και ο Ουρουγουανός άσος υπολογίζεται ότι θα βρίσκονται στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο προπονητής του Πανιωνίου περιμένει πλέον την επιστροφή του Αντρέ Σκέμπρι από τη Μάλτα προκειμένου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται στην Αθήνα την Τετάρτη μετά το παιχνίδι με το Ισραήλ για τα προκριματικά του Γιούρο.