Εκτός Στιλ, Ιμπάρμπο, επιστροφή Τελάντερ!

Ο Στραματσόνι αποφάσισε να κόψει και απ' την αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο τον Αγγλο γκολκίπερ και τον Κολομβιανό φορ. Προβάδισμα Οδυσσέα Βλαχοδήμου για την ενδεκάδα, στις επάλξεις μετά από 7 μήνες και 10 μέρες ο Δανός στόπερ.

Εκτός Στιλ, Ιμπάρμπο, επιστροφή Τελάντερ!
ibarbo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γεμάτη... ειδήσεις ήταν η 19μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο (2711) αγώνα με τον Πανιώνιο, που ανακοίνωσε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την προπόνηση του Σαββάτου (26/11). Η πρώτη και σημαντικότερη ήταν ο “αποκλεισμός” του Λουκ Στιλ απ' το γκρουπ, για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν, με τον Αγγλο να “πληρώνει” τις συνεχόμενες χαμηλές... πτήσεις του την εφετινή σεζόν. Οι ευκαιρίες που έδωσε ο Ιταλός τεχνικός στον 32χρονο γκολκίπερ “σώθηκαν”, αφού ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξε το τεχνικό τιμ και “κόπηκε” ακόμη και απ' την αποστολή.

Ενδεχομένως και για να “καθαρίσει” λίγο το μυαλό του και να προσπαθήσει να συνέλθει τις επόμενες εβδομάδες. Προβάδισμα για τα... γάντια του βασικού έχει ετούτη τη στιγμή ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ωστόσο η οριστική απόφαση από πλευράς Στραματσόνι θα παρθεί αύριο το πρωί.

Η δεύτερη “είδηση” αφορά τον αποκλεισμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Χωρίς να έχει κάποιο “ιατρικό” θέμα, ο Κολομβιανός επιθετικός έμεινε εκτός, ίσως κι ως “μήνυμα” για τις απειθαρχίες των προηγούμενων εβδομάδων, αφού λόγω των πολλών απουσιών στο ματς με τον Αγιαξ, δεν μπορούσε να μείνει εκτός.

Στις... επιστροφές το σπουδαιότερο νέο ήταν η επάνοδος του Ράσμους Τελάντερ σε αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά από 7 μήνες και 10 μέρες και συγκεκριμένα τον αγώνα της περσινής περιόδου με τον Πανθρακικό στο γήπεδο της Λεωφόρου (17/4). Ο Δανός στόπερ έχει αφήσει πλέον πίσω του, το “εφιάλτη” του τραυματισμού του στο πέλμα (κοιλοποδία), είναι καλά κι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του. Σε πρώτη φάση αναμένεται να μείνει στον πάγκο ως έξτρα επιλογή και θα παίξει βασικός στο ματς της Τετάρτης με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για το Κύπελλο. Ωστόσο και μόνο η “επιστροφή” του στις υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολύ σημαντική εξέλιξη για τον “Στράμα”.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ζοσέ-Πολ Εμποκού που ξεπέρασε το πρόβλημα στο δικέφαλο και διεκδικεί θέση ακόμη και στο βασικό σχήμα, ενώ αποκλείστηκαν οι τραυματίες Λεντέσμα, Σαμπά, Π. Βλαχοδήμος και οι ανέτοιμοι Λέτο, Μπουμάλ.

Αναλυτικά, οι 19 που επέλεξε ο Στραματσόνι για το ματς της Ν. Σμύρνης είναι οι: Κοτσόλης, Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Χουλτ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Ιβανόφ, Τελάντερ, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Ρέις, Ρινάλντι, Μπεργκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK