Εκτός UEFA ο ΠΑΟΚ!

Ο κατήφορος του ΠΑΟΚ δεν έχει τελειωμό. Ο δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να καταθέσει την εγγυητική επιστολή ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ και μένει εκτός κυπέλλου UEFA. Πλήγμα στο γόητρο και την ιστορία του συλλόγου.

Εκτός UEFA ο ΠΑΟΚ!
Ο κατήφορος του ΠΑΟΚ δεν δείχνει να έχει τελειωμό. Ο δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να καταθέσει την εγγυητική επιστολή ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ και μένει εκτός κυπέλλου UEFA.

Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει έφεση για την αρχική απόφαση της ΕΠΟ και έπρεπε μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής να καταθέσει το παραπάνω ποσό προκειμένου να κερδίσει την εκδίκαση και να συμμετάσχει στην Ευρώπη.

Τα χρήματα, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες, δεν συγκεντρώθηκαν με αποτέλεσμα η επιτροπή αδειοδότησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να αποκλείσει τον δικέφαλο από το Κύπελλο UEFA.

Tη θέση του ΠΑΟΚ στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση πήρε και με τη... βούλα ο Ατρόμητος, ενώ στο Ιντερτότο της νέας περιόδου θα αγωνιστεί η ΑΕΛ αντικαθιστώντας τους Περιστεριώτες.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον ΠΑΟΚ:

"Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμ. 16/25.5.2006 απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ, διότι η ΠΑΕ δεν κατέθεσε τα στοιχεία που της ζητήθηκαν".

(link:120673)"Kαμπανάκι" για αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις(/link)

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης, πρόεδρος της ΕΠΟ, εκτός του ότι επανέλαβε την απόφαση της Επιτροπής, ευχήθηκε ο ΠΑΟΚ να βρει λύση στα προβλήματα που τον ταλανίζουν αποφεύγοντας στο μέλλον παρόμοια λάθη. " Ο ΠΑΟΚ δεν προσκόμισε εγγυητική επιστολή και δυστυχώς δεν θα παίξει στο Κύπελλο UEFA. Ο ΠΑΟΚ, πέρα από ομάδα μου, είναι ένα ιστορικό σωματείο που από λάθη των διοικήσεών του έφτασε εδώ που έφτασε. Ελπίζω και πιστεύω στο μέλλον, πέρα από το δυσάρεστο γεγονός, να αλλάξει η φιλοσοφία για το πώς πρέπει να διοικείται αυτό το σωματείο ".

Μέσα σε όλα... και ο Γιώτης Εγκωμίτης που κατέφυγε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών ζητώντας απο την ΠΑΕ οφειλές ύψους 274.000 Ευρώ.

Απο τις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής οι φίλοι του ΠΑΟΚ έκανανπορεία στην Θεσσαλονίκη αποκλείοντας κεντρικούς δρόμους. Έξω απο το Βασιλικό Θέατρο μάλιστα σημειώθηκαν και επεισόδια μικρής έκτασης σε σύγκρουση με την αστυνομία.

24MEDIA NETWORK