Εκτόξευση στην κορυφή μέσω... Σερρών για Λαμία

Η Λαμία πέρασε με το εμφατικό 3-0 από την έδρα του Πανσερραϊκού και έπιασε στην κορυφή της Stoiximan.gr Football League τον Απόλλωνα Σμύρνης.

FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÑÇÓ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÑÇÓ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τρεις ακόμα υπερπολύτιμους βαθμούς στο σακούλι της στη μεγάλη μάχη που δίνει τη φετινή σεζόν για την άνοδο στην Super League μάζεψε το απόγευμα της Πέμπτης (16/2) η Λαμία.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ "πέρασε αέρα" από τις Σέρρες επικρατώντας 3-0 του τοπικού Πανσερραϊκού σε εξ αναβολής ματς για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τον Απόλλωνα Σμύρνης (37 βαθμοί και οι δύο ομάδες), έχοντας απόσταση 6 πόντων από τον Άρη.

Το σκορ για την Λαμία άνοιξε στο 26' ο Τζόκιτς με κοντινό σουτ, το 2-0 έγινε από τον Ματσούκα με πλασέ μέσα και δεξιά από την περιοχή ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Καραγιάννη με πλασέ σε ανυπεράσπιστη εστία μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Βασιλόγιαννη από τα αριστερά.

Με αυτά τα τρία γκολ η ομάδα της Φθιώτιδας διαθέτει πλέον τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 27 γκολ (28 ο Άρης) ενώ έχει μακράν την κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος με 4 γκολ παθητικό σε 15 ματς!

Στον αντίποδα, ο Πανσερραϊκός προβλημάτισε για ένα ακόμα φετινό παιχνίδι του και μάλιστα λίγα λεπτά πριν το φινάλε οπαδοί εκτόξευσαν υβριστικά συνθήματα κατά του προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη (ζητώντας την αποχώρησή του από τον πάγκο) αλλά και κατά των παικτών των "λιονταριών".

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διλμπέρης): Ρίστιτς, Καψάλης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Γαβριηλίδης, Σιάκκας, Ρούτσης (70' Άντριτς), Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Τσούτσης (27' Κάκκο), Κανούλας (45+1' Γκούρτσας)

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Βαλιός (50' Ρόσα), Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς (75' Κοτσώνης), Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον (67' Καραγιάννης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK