Ελαμπντελαουί: "Προσηλωμένοι στον στόχο μας"

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε για τους πρώτους μήνες στην χώρα μας, τη μάχη του τίτλου, αλλά και για την έλευση νέου προπονητή στην ομάδα.

Ελαμπντελαουί: "Προσηλωμένοι στον στόχο μας"

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα "Αγορά":

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου στον Ολυμπιακό και από όσα ζω στην ομάδα μου από το περασμένο καλοκαίρι. Είναι σημαντικό που μπορέσαμε να βρεθούμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παρότι πριν από λίγο καιρό ήμασταν μερικούς βαθμούς πίσω. Η νίκη στην Ξάνθη ήταν σπουδαία για την ομάδα μου, η απόδοσή μας πολύ καλή και προχωράμε", ανέφερε αρχικά ο 24χρονος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού.

Για τη μάχη του τίτλου, είπε: "Το ότι είμαστε στη κορυφή δεν σημαίνει φυσικά ότι κάτι έχει τελειώσει. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και οφείλουμε να συνεχίσουμε με νίκες στα επόμενα παιχνίδια ώστε να παραμείνουμε πρώτοι και να πάρουμε στο τέλος το πρωτάθλημα. Μπορεί όλοι να θεωρούν ότι είμαστε πια το φαβορί, αλλά η συνέχεια θα είναι δύσκολη και πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και προσηλωμένοι στον στόχο μας".

Ο Νορβηγός μίλησε και για την αλλαγή προπονητή: " Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Οι ξαφνικές αλλαγές στις ομάδες δεν είναι κάτι παράξενο. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να σας περιγράψω λεπτομερώς τη συνεργασία μας με το νέο προπονητή, όμως από την πρώτη στιγμή μπορεί κανείς να καταλάβει ότι έχει έρθει αποφασισμένος να προσφέρει στην ομάδα με τη δουλειά του. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και στις απαιτήσεις του, να αφομοιώσουμε όσα μας διδάσκει για την τακτική μας και να τον βοηθήσουμε στο έργο του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK