ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελάχιστες ελπίδες για Μπουφόν

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν άφησαν ελπίδες στους ανθρώπους της εθνικής Ιταλίας ενόψει των επόμενων αγώνων των “ατζούρι” στο Παγκόσμιο Κύπελλο, χωρίς ωστόσο να μιλάμε για τη φάση των ομίλων.

Ελάχιστες ελπίδες για Μπουφόν

Ο βασικός τερματοφύλακας της παγκόσμιας πρωταθλήτριας υποφέρει από κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, τραυματισμός ο οποίος ουσιαστικά τον ανάγκασε να αποχωρήσει στο ημίχρονο του αγώνα με την Παραγουάη.

Το Μουντιάλ με την εναλλακτική στοιχηματική ματιά του
Αργύρη Παγαρτάνη




Ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Ενρίκο
Καστελάτσι, δήλωσε:
Αποφασίσαμε ο Μπουφόν να παραμείνει μαζί μας και να προσπαθήσουμε να τον θεραπεύσουμε. Υπάρχουν πιθανότητες, είναι λίγες, αλλά θέλουμε να τις εξαντλήσουμε. Ποια είναι η πρόγνωση; Θα υπάρχουν νεότερα τις επόμενες ημέρες. Υπάρχει μία ημερομηνία στην οποία θα είμαι χαρούμενος αν επιστρέψει για να επανέλθει κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Έχουμε μιλήσει με τους γιατρούς της Γιουβέντους. Δεν πρόκειται για νέο τραυματισμό. Αν θα κάνει εγχείριση μετά το Παγκόσμιο; Μόνο αν δεν ανταποκριθεί στη θεραπεία Έχουμε εξασφαλίσει ήδη θετική εισήγηση από τη FIFA για να προχωρήσουμε σε πρόγραμμα θεραπείας με στεροειδή”.

Στο στρατόπεδο των “ατζούρι” μπορεί να ευελπιστούν ότι ο Μπουφόν θα λείψει μόνο από τα επόμενα δύο παιχνίδια του ομίλου, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας δεν θα μπορέσει να ξαναπαίξει στη διοργάνωση.

Αν δεν αλλάξει κάτι τότε η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα μείνει με δύο πορτιέρο, τον νεαρό Μαρκέτι που έπαιξε στο δεύτερο μέρος με την Παραγουάη και τον έμπειρο Ντε Σάνκτις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK