ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Eλευθερόπουλος: “Θα είναι σαν να γυρίζω σπίτι”

Ο τερματοφύλακας της Σιένα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για:

Eλευθερόπουλος: “Θα είναι σαν να γυρίζω σπίτι”

το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό:

« Σαν προοπτική το έχω ακούσει κι εγώ το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά δεν ξέρω κάτι επίσημο. Με πήραν πολλοί φίλοι μου όταν ακούστηκε και με χαροποίησε το γεγονός. Θα ήταν σαν να γυρίζει κάποιος σπίτι του. Έχω ένα καινούριο συμβόλαιο για δύο χρόνια με τη Σιένα. Μετά από τόσα χρόνια στο Καμπιονάτο έχω ωριμάσει και σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος και θα με χαροποιούσε πιθανή επιστροφή μου. Παίζοντας στον Ολυμπιακό από τα 18 μου πραγματοποίησα το όνειρό μου. Δεν νομίζω αν τεθεί ζήτημα να πάω στον Ολυμπιακό να είναι οικονομικό το πρόβλημα, γιατί έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της Σιένα. Μου είπαν πως είναι πολύ ευχαριστημένοι από εμένα σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Γι’ αυτό μου έκαναν νέο συμβόλαιο με καλύτερους όρους. Αν γίνει πραγματικότητα αυτό που ακούγεται, θα σεβαστούν την επιθυμία μου».

τις μεταγραφές του Ολυμπιακού:

« Έκανε καλές μεταγραφές ο Ολυμπιακός. Η προσθήκη του Ντιόγο είναι πολύ μεγάλη. Είναι καλό να έρχονται τέτοιοι παίκτες και για τον ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον Ολυμπιακό, που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως κάνει πάντα τη μεγαλύτερη μεταγραφή στο τέλος».

το ελληνικό ποδόσφαιρο:

« Από το ελληνικό ποδόσφαιρο μου έχουν λείψει ελάχιστα πράγματα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά με το ιταλικό πρωτάθλημα σε όλη τη δομή, από το πιο μικρό πράγμα ως το πιο μεγάλο. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό, δίνει μεγαλύτερη σημασία στην τακτική και έχουν πολύ καλή σχολή τερματοφυλάκων. Παίζοντας εκεί έγινα καλύτερος. Είναι φυσιολογικό να βελτιώνεται ο άνθρωπος. Γνωρίζω περισσότερο γιατί κάνω κάποια πράγματα, ενώ παλαιότερα λειτουργούσα περισσότερο με το ταλέντο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK