Έλεγε πως το VAR δεν είναι λύση και το κάρμα τον τιμώρησε

Το VAR ήρθε στη Super League 1. Μαζί του ήρθαν ο ντελιβεράς της γειτονιάς και το παρθενικό πέναλτι της νέας εποχής στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από τον διαιτητή που έλεγε ότι δεν θα φέρει τη λύση.

Ο διαιτητής Μανώλης Σκουλάς ελέγχει το video προτού διορθώσει το λάθος του και καταλογίσει πέναντι υπέρ του Παναθηναϊκού
Ο διαιτητής Μανώλης Σκουλάς ελέγχει το video προτού διορθώσει το λάθος του και καταλογίσει πέναντι υπέρ του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Γνωστό τοις πάσι τι είναι το κάρμα. Karma's a b!*ch. Σε απλά ελληνικά...

Αν ο Μανώλης Σκουλάς δεν γνώριζε, πρώτα έπαθε κι ακολούθως έμαθε. Ο διαιτητής που τον τον περασμένο Γενάρη καταστάλαζε -μετά από 15 χρόνια πορείας στο χώρο- πως το VAR δεν αποτελεί εγγύηση για τη λύση στο πρόβλημα της αμφισβήτησης, ήταν ο πρώτος που είχε ανάγκη τη συνεισφορά του για να μην εκτεθεί.

Στην αναμέτρησης μεταξύ της Λαμία και του Παναθηναϊκού της πρεμιέρας στη Super League 1, ο Θεσσαλός διαιτητής δεν αντιλήφθηκε ότι στο σουτ του Κολοβού η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Πλιάτσικα που πατούσε εντός περιοχής και με την υπόδειξη του πρώτου βοηθού Νικολακάκη έδωσε κόρνερ.

Άρον-άρον όμως υποχρεώθηκε να διορθώσει την αρχική απόφασή του. Αφού πρώτα ενημερώθηκε από την ομάδα του Κομίνη που βρισκόταν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ότι οφείλει να συμβουλευτεί το video προκειμένου να σχηματίσει καλύτερη άποψη, διέγραψε μεμιάς το σοβαρό λάθος του και χάρισε την ευκαιρία στον Μακέντα να ισοφαρίσει για τους 'πράσινους' με την εύστοχη εκτέλεση από την άσπρη βούλα.

Είχε προηγηθεί το γκολ του Ρόμανιτς μετά την κάκιστη, αλά Μπρους Λι, έξοδο του Διούδη στο 20ο λεπτό.

Ο ρέφερι που πριν από μερικούς μήνες είχε αποποιηθεί την τεχνολογία, υποστηρίζοντας ότι "υπάρχουν και στοχευμένα δημοσιεύματα που εντάσσονται σ' έναν ψυχολογικό πόλεμο" και προσθέτοντας πως δεν είναι τιμητικό να καλούνται ξένοι συνάδελφοί του, γινόταν άθελά του κομμάτι της ιστορίας, επωφελούμενος από την εξέλιξη των πραγμάτων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ευτυχώς γι' αυτόν η ομάδα του VAR είχε προλάβει να παραλάβει την παραγγελία από την κοντινή ψησταριά του ΔΑΚ, από ποια δεν μάθαμε, και είχε φροντίσει ν' αφοσιωθεί στην απαιτητική αποστολή της: τη διόρθωση τέτοιων τρανταχτών διαιτητικών σφαλμάτων που προκαλούσαν μέχρι πέρυσι αναπόφευκτα παράπονα σε όσους αδικούνταν.

Δικαίως ήταν από τους δέκα λόγους που θα έπρεπε να σε πείσουν ν' αφοσιωθείς στη Super League 1.

Ποιος θα κατακτήσει τη φετινή Super League 1; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK