Ελεύθερος με εγγύηση ο Γκρίνγουντ

Ο Μέισον Γκρίνγουντ αφέθηκε ελεύθερος την Τετάρτη (2/2), όπως έκανε γνωστό η αστυνομία του Μάντσεστερ, έπειτα από τρεις ημέρες που βρισκόταν υπό κράτηση για σεξουαλική κακοποίηση, ξυλοδαρμό και απειλές θανάτου, αφού πλήρωσε την εγγύηση.

Ελεύθερος με εγγύηση ο Γκρίνγουντ
© 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης είναι από το πρωί της Τετάρτης (2/2) ο Μέισον Γκρίνγουντ. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας του Μάντσεστερ δεν τον κατονομάζει, αλλά αναφέρει τα εξής: "Ο 20χρονος άνδρας που συνελήφθη την Κυριακή 30 Ιανουαρίου για την υποψία βιασμού και επίθεσης σε γυναίκα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι νεωτέρας έρευνας".

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων κατηγορήθηκε από την πρώην σύντροφό του, Χάριετ Ρόμπσον, ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, καθώς και ότι την ξυλοκόπησε. Μάλιστα, πέρα από τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμού που τον βάρυναν, προστέθηκε μία ακόμα, και αφορά απειλές θανάτου προς την άλλοτε αγαπημένη του, όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η αστυνομία της πόλης του Μάντσεστερ.

Την ίδια στιγμή, ο σύλλογος τον έθεσε εκτός ομάδας, σταμάτησε να πουλάει προϊόντα με το όνομά του στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ η Nike απέσυρε τη χορηγία της. Παράλληλα, οι οπαδοί επιστρέφουν τις φανέλες με το όνομα του 20χρονου και ζητούν τα χρήματά τους πίσω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK