Ελιουνούσι: "Δεν έκανα ποτέ δηλώσεις για τον Μπέντο"

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι μέσω βίντεο από τον επίσημο λογαριασμό του Ολυμπιακού, διέψευσε τα όσα μεταφέρθηκαν από τον Τύπο του εξωτερικού όσον αφορά την πολιτική του συλλόγου, την απόλυση του Μπέντο και την πώληση των Ιντέγε, Μιλιβόγεβιτς.

Ελιουνούσι: "Δεν έκανα ποτέ δηλώσεις για τον Μπέντο"
Elyounoussi

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δηλώσεις του Νορβηγού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, στις οποίες, μεταξύ άλλων, έκανε αναφορά στην απόλυση του Πάουλο Μπέντο, το πόσο διαφορετική είναι η ομάδα μετά την πώληση κάποιων παικτών και την πίεση που υπάρχει για τις νίκες.

Ο Ελιουνούσι διέψευσε τις δηλώσεις και μάλιστα τόνισε πως το μόνο που είπε ήταν πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο σύλλογος και οι παίκτες πρέπει να μάθουν να ζουν με την πίεση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

"Γεια σας, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι όσον αφορά δηλώσεις που υποτίθεται πως έκανα σε εφημερίδες για την πολιτική του συλλόγου και την απόλυση του πρώην προπονητή μας.

Αυτό που ήθελα να τονίσω, είναι πως ποτέ δεν μίλησα γι' αυτό. Σας λέω τώρα πως ποτέ δεν δήλωσα αυτά τα πράγματα. Το μόνο που είπα ήταν πως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος με μεγάλη πίεση, που όλοι πρέπει να ζήσουν με αυτό και πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς και πως τα αποτελέσματα είναι σημαντικά για τον σύλλογο.

Είναι στο χέρι των παικτών να παίξουν καλά στα παιχνίδια. Η πολιτική του συλλόγου δεν είναι δική μου υπόθεση να κρίνω. Η δουλειά μου είναι να παίζω στο γήπεδο και να είμαι κοντά στους συμπαίκτες μου. Είμαι 100% κοντά στις αποφάσεις του κλαμπ και των συμπαικτών μου.

Μαζί με εσάς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν για να πετύχουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα και το κύπελλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK