Ελιουνούσι: "Τι μου είπε ο Μπέντο μία ημέρα που άργησα"

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του μετά το θρίαμβο επί της ΑΕΚ. Διαβάστε τι είπε για το πάθος των Ελλήνων για το ποδόσφαιρο και τις διαφορές με τη Γερμανία αλλά και για ένα εντυπωσιακό περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πάουλο Μπέντο.

Ελιουνούσι: "Τι μου είπε ο Μπέντο μία ημέρα που άργησα"

"Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και γενικά εδώ υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον και προσήλωση στο ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες είναι εντελώς τρελοί με αυτό. Αγαπούν το ποδόσφαιρο και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική.

Ταλαιπωρήθηκα πολύ και από διάφορα πράγματα την περασμένη σεζόν. Πέρασα από τόσους πολλούς μαζεμένους τραυματισμούς, όσους δεν είχα όλα τα χρόνια πριν. Τον ένα μετά τον άλλο.

Μόλις γινόμουν καλά, συνέβαινε κάτι διαφορετικό και με κράταγε πίσω. Ήταν εκνευριστικό, ενώ και η ομάδα δεν τα πήγαινε καλά επίσης. Αλλάξαμε προπονητή, γενικά ήταν μια απογοητευτική σεζόν", τόνισε στη νορβηγική ιστοσελίδα "Nettavisen" ο Ελιουνούσι, ο οποίος αναφέρθηκε και στις διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας έχοντας παίξει στην Χόφενχαϊμ τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Ελιουνούσι: "Τι μου είπε ο Μπέντο μία ημέρα που άργησα"

"Οι Γερμανοί είναι γνωστοί για την πειθαρχία τους, εδώ τα πράγματα είναι ελαφρώς πιο χαλαρά. Έφτασα κάπως αργοπορημένος σε μια συνάντηση της ομάδας. Στην Γερμανία πιθανότατα θα είχα μείνει εκτός ομάδας, αλλά εδώ δεν υπήρξε άγχος. Πήγα στον κόουτς (Πάουλο Μπέντο) και του ζήτησα συγνώμη αλλά μου απάντησε ένα "ε;"

Στην Γερμανία μάλλον θα ήμουν εκτός αποστολής για το παιχνίδι, επομένως αιφνιδιάστηκα. Συγκρίνοντας τις δύο χώρες, είναι σαν δύο διαφορετικοί κόσμοι".

Ερωτηθείς τέλος για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό, απάντησε: "Ήταν σημαντικό για εμένα να κάνω μια νέα αρχή. Η Χόφενχαϊμ έκανε πολλές μεταγραφές και εγώ θα έπρεπε να ξεκινήσω να παλεύω από την αρχή για τη θέση μου, αφού δεν είχα παίξει ποδόσφαιρο σχεδόν για ένα χρόνο.

Ήταν καιρός για κάτι νέο και κάποιες φορές ένα νέο περιβάλλον σου κάνει καλό. Και όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα, όλα πάνε καλά εδώ για μένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK