Ελλάδα και όχι... Γερμανία ο τελικός του Κυπέλλου

Το σενάριο για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στη Γερμανία εγκαταλείφθηκε, με το νέο πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου, Ζήση Βρύζα να ξεκαθαρίζει πως θα γίνει στην Ελλάδα.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Όχι στην Γερμανία, ναι στην Ελλάδα! Στην προκήρυξη του Κυπέλλου η πρώην διοίκηση της ΕΠΟ του Γιώργου Γκιρτζίκη άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο ο τελικός της διοργάνωσης να γίνει στη Γερμανία καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η προκήρυξη: "η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας".

Ο νέος πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Ζήσης Βρύζας, ξεκαθάρισε όμως, στο πλαίσιο της σημερινής κλήρωσης για την φάση των "16" του θεσμού, ότι ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα χωρίς να υποδείξει, ωστόσο, το γήπεδο.

Δηλώσεις έκανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τον Παναθηναϊκό μετά την κλήρωση που έφερε τον Κισσαμικό στο δρόμο των "πρασίνων", με τον παλαίμαχο άσο να δηλένει πως "δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, αλλά ο Κισσαμικός είναι βατός αντίπαλος. Το Κύπελλο είναι στόχος μας και θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες, οι αγώνες θα γίνουν το Γενάρη και θα είμαστε έτοιμοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK