ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΛΠΑ: Ελληνάκια μαθαίνουν στους Άγγλους ποδόσφαιρο (VIDEO)

Ένα VIDEO με δύο Ελληνάκια που προπονούνται κάνοντας ασκήσεις με τη μπάλα έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στην Αγγλία, με βρετανική εφημερίδα να τονίζει πως οι νέοι παίκτες της χώρας πρέπει να παραδειγματιστούν από αυτό!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΛΠΑ: Ελληνάκια μαθαίνουν στους Άγγλους ποδόσφαιρο (VIDEO)

Η αποτυχημένη πορεία της Αγγλίας (και) στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έχει δώσει τροφή για σχόλια σε οπαδούς και δημοσιογράφους. Ο καθένας προσπαθεί να βρει μια λύση, προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση και τα "τρία λιοντάρια" να καταφέρουν επιτέλους κάτι καλό σε επίπεδο εθνικής ομάδας.

Αυτή τη λύση φαίνεται να τη βρήκε ένας αρθρογράφος της βρετανικής "Metro", ο οποίος έχει βγάλει στη δημοσιότητα ένα VIDEO με δύο Ελληνάκια που προπονούνται και όπως επισημαίνει "οι νεαροί Άγγλοι παίκτες πρέπει να παραδειγματιστούν από αυτό"!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΛΠΑ: Ελληνάκια μαθαίνουν στους Άγγλους ποδόσφαιρο (VIDEO)

Σύμφωνα με τον ίδιο, από αυτό το βίντεο συμπεραίνει πως η Ελλάδα ίσως να καταφέρει να ξεπεράσει την Αγγλία σε μερικά χρόνια ενώ αρκετοί παίκτες της ομάδας της χώρας του θα ήθελαν πολύ να μπορούν να κάνουν τις κινήσεις που κάνουν οι πιτσιρικάδες του VIDEO.

Το συγκεκριμένο VIDEO είναι από την "Coerver Coaching Greece", με τον αρθρογράφο να κλείνει το άρθρο του ρωτώντας τους αναγνώστες αν αυτός ο τύπος προπόνησης θα μπορούσε να παράγει περισσότερα ταλέντα στην Αγγλία. Όσο για την απάντηση;

Μέχρι στιγμής (10 π.μ. της Τρίτης 24/6) το 76% δηλώνει πως σίγουρα κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει θετικά αποτελέσματα! Μπείτε εδώ και ψηφίστε και εσείς, στηρίζοντας τους νεαρούς Έλληνες... "μάγους".

Δείτε το VIDEO με τους Έλληνες που σαρώνει στην Αγγλία:

News 24/7

24MEDIA NETWORK