Εμαθε από τα λάθη του ο Σόλιντ

Το 3-6-1 της Κρήτης εναντίον του ΟΦΗ ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο Τροντ Σόλιντ έμαθε από τα λάθη του και στον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αναμένεται να παρατάξει τους "ερυθρόλευκους" με το αγαπημένο του 4-3-3.

Εμαθε από τα λάθη του ο Σόλιντ

Το 3-6-1 της Κρήτης εναντίον του ΟΦΗ ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο Τροντ Σόλιντ έμαθε από τα λάθη του και στον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αναμένεται να παρατάξει τους "ερυθρόλευκους" με το αγαπημένο του 4-3-3.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης, όπου πραγματοποίησε οικογενειακό διπλό και έδειξε πάνω-κάτω τους 11 που θα προτιμήσει για τον αγώνα της Καλαμαριάς. Κάτω από το τέρμα κάθισε ο Αντώνης Νικοπολίδης, δεξιά στην άμυνα ο Μαυρογενίδης και αριστερά ο Μπουλούτ, στο κέντρο της άμυνας οι Κωστούλας-Ανατολάκης, στον χώρο της μεσαίας γραμμής έπαιξαν οι Στολτίδης, Τουρέ και Καφές, δεξιά ο Οκκάς και αριστερά ο Τζόρτζεβιτς και κορυφή ο Κωνσταντίνου.

Η Μίλαν ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ότι το παιχνίδι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΙΟΝ, θα παρακολουθήσει ο κ. Βάλτερ Βέκι.
Παράλληλα, ο Νορβηγός τεχνικός έκανε και κάποιες αλλαγές κατά τη διάρκεια του διπλού, βάζοντας στη θέση του Μπουλούτ τουν Γρηγόρη Γεωργάτο και τον Ριβάλντο στη θέση του Στολτίδη. Παράλληλα, για λίγα λεπτά έπαιξε και ο Μίλος Μάριτς στη θέση του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Με τα παραπάνω δεδομένα, αυτή αναμένεται να είναι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, εκτός αν γίνουν 1-2 αλλαγές που έχουν να κάνουν με την προσθήκη των Γεωργάτου και Ριβάλντο.

Από εκεί και πέρα, ο Τάσος Πάντος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα απουσιάσει από τον αγώνα με τους Πόντιους, ενώ η κατάσταση με τον Μιχάλη Καψή θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή. Πάντως είναι δύσκολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Ενας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά...

Από Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση για την περίπτωση του Νέρι Καστίγιο. Η απολογία, στην οποία ο παίκτης τονίζει πως δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον Γιάγια Τουρέ και επικαλείται τον επαγγελματισμό του τα τελευταία χρόνια, έφτασεστα χέρια του Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος την διάβασε προσεκτικά και σε συνεργασία με τους κοντινούς ανθρώπους του θα αποφασίσει για το μέλλον του παίκτη.
Μια -όχι και τόσο- απρόσμενη επίσκεψη περίμενε τον Ολυμπιακό στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Μελέτης Περσίας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με κάποιους από τους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως και με τους Νίκο Καρύδα και Αντώνη Δρακόπουλο. Οπως φαίνεται, δεν αποκλείεται να δούμε τον Περσία να αναλαμβάνει κάποιο πόστο στο τεχνικό επιτελείο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

*** Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και της Λιόν ενόψει του αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λίγκ, που θα γίνει την Τρίτη 1/11/2005 στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είναι το ακόλουθο:

Κυριακή 30/10/2005

19:50 Αφιξη της αποστολής της Λιόν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Δευτέρα 31/10/2005

14:15 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Λιόν, Ζεράρ Ουγιέ στο ξενοδοχείο «Μετροπόλιταν».

17:45 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Τρόντ Σόλιντ στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

18:30 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Λιόν στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

19:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Τρίτη 1/11/2005

21:45 Έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός - Λιόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK