Έμεινε άγαλμα ο Λουκάκου με το γκολ

Ακίνητος ο Ρομέλου Λουκάκου αφότου άνοιξε το σκορ στο εκτός έδρας ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Χόθορνς" κόντρα στη Γουέστ Μπρομ και υπήρχε λόγος γι' αυτό.

Manchester United's Romelu Lukaku celebrates after scoring his team first goal as CSKA's goalkeeper Igor Akinfeev, left, stands near the gates during the Champions League group A soccer match between Manchester United and CSKA Moscow in Manchester, England, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Λουκάκου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Το 10ο προσωπικό γκολ του Ρομέλου Λουκάκου στο τρέχον πρωτάθλημα είχε συναισθηματική βαρύτητα, με αποτέλεσμα να μην πανηγυρίσει. Ούτε καν οι συμπαίκτες του κατάφεραν να τον κουνήσουν από τη θέση του.

Γιατί; Διότι σκόραρε κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, στην ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα να (απο)δείξει ότι αντέχει την πίεση της Premier League παρότι στην Τσέλσι δεν καθιερώθηκε ποτέ. Τα 17 γκολ σε 35 ματς ήταν το διαβατήριο για την Έβερτον κι από εκεί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Τζέιμι Ρέντναπ δεν συμφώνησε με την κίνησή του αυτή, αφού "έχει πληρωθεί πολλά" και, σύμφωνα με τον παλαίμαχο χαφ, οφείλει να πανηγυρίζει. Υπάρχει όμως και μια λέξη που λέγεται σεβασμός.

Ούτως ή άλλως από το 1-0 του 27' ως το 2-0 του 35' (από τον Λίνγκαρντ) μεσολάβησαν μονάχα λίγα λεπτά. Το προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου έμελλε να φτάσει για το νίκη των "κόκκινων διαβόλων", αφού ο Μπάρι μείωσε στο 77' χωρίς ν' αλλάξει η ιστορία της αναμέτρησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK