Έμεινε χωρίς συμβόλαιο, δούλεψε ως πιτσαδόρος και τώρα επιστρέφει

Ο Βέλγος μέσος Florent Cuvelier έμεινε χωρίς δουλειά μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Walsall. Ευτυχώς γι' αυτόν, η Morecambe έσπευσε να τον κάνει δικό της και να βάλει πάγο στην καριέρα του ως delivery.

Έμεινε χωρίς συμβόλαιο, δούλεψε ως πιτσαδόρος και τώρα επιστρέφει

Το φετινό καλοκαίρι για τον Florent Cuvelier ήταν ίσως το πιο δύσκολο της ζωής του. Σίγουρα, ήταν το πιο περίεργο. Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Walsall, ο 26χρονος Βέλγος μέσος (με μία συμμετοχή στην εθνική Ελπίδων της χώρας του, το μακρινό 2012) έμεινε χωρίς δουλειά μετά από δέκα χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Κάπως έπρεπε να πληρώσει τους λογαριασμούς που έτρεχαν, μέχρι να βρει καινούργιο ποδοσφαιρικό συμβόλαιο. Μέχρι λοιπόν να τον υπογράψει η Morecambe τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, ο Cuvelier δούλεψε ως πιτσαδόρος!

"Έπρεπε να βρω έναν τρόπο για να βγάλω τα προς το ζην και αυτός ήταν το να δουλέψω ως delivery σε πιτσαρία. Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι ψυχολογικά για μένα και τη σύζυγό μου", δήλωσε ο παίκτης στο BBC Lancashire.

"Όλον αυτόν τον καιρό καθόμουν τα Σαββατοκύριακα στον καναπέ και σκεφτόμουν πως αν μου δώσει κάποιος την ευκαιρία, δεν θα το μετανιώσει. Θέλω να ξαναβάλω μπρος την καριέρα μου", συνέχισε ο Cuvelier.

O Βέλγος, που έχει αγωνιστεί στη Stoke και τη Sheffield United, ξυπνούσε καθημερινά στις 5:30 το πρωί για τρέξιμο, ενώ πήγαινε στο γυμναστήριο έως και τρεις φορές τη μέρα, για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Στο πρώτο ματς της Morecambe μετά την απόκτησή του, ο Cuvelier έμεινε στον πάγκο. Αλλά σιγά μην το βάλει κάτω τώρα. "Κάθε μέρα στην προπόνηση έχω την ευκαιρία να γίνω πιο δυνατός και πιο έτοιμος να εντυπωσιάσω. Το να βρίσκομαι στον πάγκο στο ματς του Σαββάτου (σ.σ. 27/10), με έκανε να θέλω να πολεμήσω για τη θέση μου στην ομάδα και να επιστρέψω στο επίπεδο που βρισκόμουν".

Είναι δεδομένο πως τουλάχιστον για τις επόμενες εβδομάδες, θα κοιτάμε με αγωνία τα αποτελέσματα και την ενδεκάδα της Morecambe, ελπίζοντας ολόψυχα ότι ο Cuvelier έχει γίνει πιο απαραίτητος στον προπονητή του απ' όσο στον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας της γειτονιάς του.

(κεντρική φωτογραφία: Morecambe FC)

News 24/7

24MEDIA NETWORK