Έμεινε για μία 9ετια στη Ρεάλ, βρέθηκε στα αζήτητα, πλέον επέστρεψε και ετοιμάζεται για τεράστιο βήμα

Σε συμφωνία με την Μπέτις για την ανανέωση της συνεργασίας του μέχρι το 2027 έχει έρθει ο Ίσκο σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η Mundo Deportivo.

Έμεινε για μία 9ετια στη Ρεάλ, βρέθηκε στα αζήτητα, πλέον επέστρεψε και ετοιμάζεται για τεράστιο βήμα
Ο Ίσκο με τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις AP

Την Ιθάκη του φέρεται πως βρήκε στην Μπέτις ο Ίσκο καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η MundoDeportivo βρίσκεται κοντά σε μία σπουδαία συμφωνία.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2027, λίγους μόλις μήνες μετά την ενσωμάτωση του 31χρονου άσου στην ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Ίσκο έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της Μπέτις έχοντας ήδη στο ενεργητικό του 3 γκολ και 4 ασίστ σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ίσκο αγωνίστηκε για μία 9ετια στη Ρεάλ καταγράφοντας συνολικά 353 συμμετοχές και αποχώρησε ως ελεύθερος για τη Σεβίλλη το καλοκαίρι του 2022 έκει οπού δεν κατάφερε να "κολλήσει¨καθώς παρέμεινε μόλις για ένα 6μηνο.

Για το υπόλοιπο της περασμένης σεζόν έμεινε ελεύθερος πριν πάρει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να μετακομίσει στη Μπέτις η οποία βρίσκεται για τα καλά στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο όντας αυτή τη στιγμή στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ίντερ Μαϊάμι κλείδωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της και συνεχίζει τα δώρα στον Μέσι

Βόμβα από τον νέο Μέσι: Είπε "όχι" στην πρόταση ανανέωσης και ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρώπη

Ρεάλ: Ο Αντσελότι κάνει την έκπληξη και προκρίνει Βραζιλιάνο παγκίτη της Ζενίτ για αντί-Αλάμπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK