Εμερσον: "Στόχος μας είναι να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι"

Συνέντευξη Εμερσον σε αθλητικό περιοδικό: "Η Ξάνθη είναι αρκετά φιλόδοξος σύλλογος, αφού προσπαθεί να μπει σφήνα στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Εμερσον: "Στόχος μας είναι να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι"

Αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Ξάνθης. Ο Εμερσον ήρθε στην ομάδα της Θράκης με σκοπό να τη βοηθήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη και όχι για να "κολλήσει" τα... τελευταία ένσημα πριν τη "σύνταξη". Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε στο ένθετο περιοδικό της εφημέριδας "Εθνος", Εθνοσπορ , για τις εντυπώσεις από τη νέα του εμπειρία και το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τους στόχους της Ξάνθης. Μπορεί ή δεν μπορεί να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ; Η απάντηση παρακάτω...

* "Είχα την περιέργια να γνωρίσω μια καινούργια χώρα, ενώ όσον αφορά την ομάδα οι συστάσεις που είχα ήταν οι καλύτερες. Ο μάνατζέρ μου είχε μιλήσει με τον Λουτσιάνο και τα λόγια του τελευταίου επαιξαν σημαντικό ρόλο στο να έρθω. Η Ξάνθη είναι αρκετά φιλόδοξος σύλλογος, αφού προσπαθεί να μπει σφήνα στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου".

* "Δεν μπορώ να υποκριθώ και να πω ότι θα κατακτήσουμε κατευθείαν τίτλους. Είναι πάντως γεγονός πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Η σκέψη μας είναι να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι".

* "Κάθε χώρα έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Το ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει με το ιταλικό. Το στυλ παιχνιδιού των ομάδων της Ιταλίας έχει δύναμη, τρέξιμο, ενώ τεράστιο ρόλο διαδραματίζει η τακτική".

* "Το κέρδος της Ξάνθης από τα παιχνίδια με τη Μίντλεσμπρο είναι η ευρωπαϊκή εμπειρία που κερδίσαμε και νομίζω ότι την επόμενη φορά θα είμαστε πιο δυνατοί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK