Εμπαπέ: Αυτόν τον ποδοσφαιριστή απαιτεί από τον Κελαϊφί για να παραμείνει στην ομάδα

Την απόκτηση του Μπερνάντο Σίλβα φέρεται να απαίτησε από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαπέ για να παραμείνει στον σύλλογο, σύμφωνα με την MARCA.

PSG's Kylian Mbappe smiles during the League One soccer match between Angers and Paris Saint Germain, at the Raymond-Kopa stadium in Angers, western France, Wednesday, April 20, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Μπαπέ φάνηκε αμήχανος AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Αβέβαιο φέρεται να είναι το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς δεν έχουν τέλος οι απαιτήσεις του Γάλλου ποδοσφαιριστή από τους ιθύνοντες της ομάδας.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμα της η MARCA, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Γάλλος σταρ ζήτησε από τον Κελαϊφί την απόκτηση συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάντο Σίλβα , ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με την Μπαρτσελόνα να μοιάζει ως ο επικρατέστερος προορισμός, παρόλο που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Εμπαπέ γνωρίζεται με τον Σίλβα από την κοινή τους θητεία στην Μονακό και θεωρεί πως είναι η καταλληλότερη επιλογή για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής της ομάδας.

Θυμίζουμε, ότι ένας από τους όρους που είχε βάλει ο Εμπαπέ στον Κελαϊφί πριν από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου είναι να είναι αρχηγός μίας αρκετά ανταγωνιστικής ομάδας, οπότε οι απαιτήσεις του είναι αυξημένες, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Αρσέναλ: Πήρε παίκτη, "κέρδισε" και την βασίλισσα του τουέρκ

Τρελό! Ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με κάμερα GoPro, εντυπωσιακά τα πλάνα

Λεβαντόφσκι: Παρά το συμβόλαιο με την Μπάρτσα, εκεί επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του

News 24/7

24MEDIA NETWORK