Εμπαπέ: Έχει έναν μεγάλο στόχο για το 2024 και μετά θα αποχωρήσει

Το χρυσό μετάλλιο με τη Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι έχει ως στόχος ο Κιλιάν Εμπαπέ και μετά αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρί σύμφωνα με το CaughtOffside.

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's fourth goal during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση της Παρί με την Ναντ AP

Πληθαίνουν τα σενάρια για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ μετά από τον πρόσφατο αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των 16 του Champions League.

Ο Γάλλος σε δηλώσεις του μετά από το τέλος της δεύτερης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων δήλωσε πως δεν θέλει να σκέφτεται το μέλλον και μόνος του στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την γαλλική ομάδα.

Παρά τη δήλωση του Εμπαπέ, είναι κοινό μυστικό πως δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται σε επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βέβαια πρόσφατα του είπε πως δεν θα ξανασχοληθεί μαζί του αν δεν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του με την Παρί.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του CaughtOffside, Τζόναθαν Τζόνσον, ο Γαλλός ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρί μετά από το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 που θα διεξαχθούν στο Παρίσι.

Οι Γάλλοι σκοπεύουν να κατεβάσουν μία αρκετά δυνατή ομάδα στη διοργάνωση με μπροστάρη τον Εμπαπέ έχοντας ως βασικό στόχο το χρυσό μετάλλιο.

Ο Εμπαπέ έχει κατακτήσει το Μουντιάλ με τη Γαλλία το 2018 αλλά θεωρεί πως η κατακτήση του χρυσού μεταλλιού σε Ολυμπιάδα που θα διεξαχθεί στο Παρίσι είναι ύψιστη τιμή αλλά και ο ιδανικός τρόπος για να αποχωρήσει από την γαλλική πρωτεύουσα με προορισμό πιθανότατα τη Ρεάλ.

Θυμίζουμε, ότι στο συμβόλαιο του Εμπαπέ φέρεται να υπάρχει ειδικός όρος που του δίνει τη δυνατότητα να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Πάντως, την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο ίδιος ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είχε ασκήσει έντονες πιέσεις στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα του Παρισιού κάτι που ίσως συνδέεται με το "σχέδιο" του Εμπαπέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ατλέτικο: Τα δεδομένα άλλαξαν, αυτές είναι οι απαιτήσεις της για Φέλιξ

Τσέλσι: Το μεγαλύτερο αστέρι της αφού "ξενέρωσε" με τους Μπλε έκανε "απρόβλεπτή" συμφωνία

News 24/7

24MEDIA NETWORK