Εμπαπέ εσείς; Βινίσιους εμείς αλλά με λιγότερα από του Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί ψάχνει τον αντί-Εμπαπέ και φαίνεται έτοιμη να διαθέσει πολλά χρήματα για να πετύχει ένα σπουδαίο deal. Σύμφωνα με δημοσίευμα κοιτάζει προς τον Βινίσιους.

Real Madrid's Vinicius Junior kisses his team's emblem as he celebrates after Federico Valverde scored the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Osasuna and Real Madrid at El Sadar stadium in Pamplona, Spain, Saturday, Feb. 18, 2023. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Βίνι AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ένα τραβηγμένο σενάριο αναπαράγουν τις τελευταίες ώρες τα ισπανικά Μέσα υποστηρίζοντας πως ο Βινίσιους Τζ. αποτελεί στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν προορίζοντάς τον για διάδοχο του Κιλιάν Εμπαπέ.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βραζιλιάνος συνδέεται με την ΠΣΖ καθώς στο παρελθόν είχε γραφτεί πως είχε και γίνει και πρόταση προς την Ρεάλ Μαδρίτης την οποία ο Φλορεντίνο Πέρεθ απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες.

Αυτή τη φορά, πάντως, το ρεπορτάζ του El Debate σημειώνει ότι οι Γάλλοι είναι διατεθειμένοι να απλώσουν στο τραπέζι 200.000.000 ευρώ για τον Βινίσιους. Σ' ένα υποθετικό σενάριο επιβεβαίωσης όσων έχετε ήδη διαβάσει τότε ο Βίνι θα μπορούσε να γίνει η δεύτερη πιο ακριβή απόκτηση ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος.

Πρώτος παραμένει από τη σεζόν 17/18 ο Νεϊμάρ με τα 222.000.000 ευρώ ενώ ο Εμπαπέ είναι ο δεύτερος με 180.000.000 ευρώ. Από την πλευρά της Ρεάλ προκύπτει βάσει δημοσιευμάτων πως δεν υπάρχει καμία διάθεση να πουληθεί ο Βινίσιους, ενώ αμετάθετος παρουσιάζεται και ο Ροντρίγκο που επίσης έχει ακουστεί για την ΠΣΖ.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες είχε γραφτεί στον ισπανικό Τύπο ότι η Παρί έκανε κρούση στην Μπαρτσελόνα για τον Λαμίν Γιαμάλ με το ίδιο ποσό που γράφεται για τον Βίνι, αλλά η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική. Παράλληλα, και ο Ράσφορντ φέρεται να αποτελεί στόχο της ομάδας του Λουίς Ενρίκε. Άλλωστε για τον Άγγλο οι Γάλλοι είχαν κινηθεί και στο παρελθόν προτού υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK