Εμπαπέ: Η μητέρα του Γάλλου "καταράστηκε" την Τσέλσι όταν δεν πήραν το γιο της σε δοκιμαστικό

Μία εξαιρετική ιστορία πριν από το Γαλλία - Αγγλία αναδεικνύει το Athletic και αφορά το δοκιμαστικό του Εμπαπέ στην Τσέλσι.

France's Kylian Mbappe in action during the World Cup round of 16 soccer match between France and Poland, at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Dec. 4, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ (AP PHOTO/MOISES CASTILLO)

Είναι γνωστό πως ο 12χρονος Κιλιάν Εμπαπέ είχε περάσει από δοκιμαστικό στην Τσέλσι με τους Μπλε του Λονδίνου να μην τον παίρνουν αμέσως!

Το Athletic πριν από τη σέντρα του Γαλλία - Αγγλία στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022 φέρνει στο φως λεπτομέρειες από το παρασκήνιο της περιπέτειας αυτής.

Συγκεκριμένα, όλο το στόρι αφορά τον μάνατζερ Μπογκά και τη μητέρα του ηγέτη της εθνικής Γαλλίας και σταρ της Παρί. Η Τσέλσι κράτησε τον Εμπαπέ στις εγκαταστάσεις της τέσσερις ημέρες και ο μικρούλης τότε Κιλιάν έπαιξε σ' ένα φιλικό χωρίς να σκοράρει.

Τότε, η Τσέλσι είπε στον μάνατζερ πως θα ήθελε να δει ξανά τον ποδοσφαιριστή. Ο ατζέντης Μπογκά περιέγραψε τι είπε στη μητέρα του ποδοσφαιριστή:

"Η Τσέλσι θέλει να τον δει ξανά" ανέφερε στην μητέρα ο εκπρόσωπος με την Φαΐζα να απαντά: "Οχι, δεν θα έρθουμε ξανά. Πες του ότι δεν θα ερχόμαστε. Εάν θέλετε να τον πάρετε πάρτε τον τώρα. Σε πέντε χρόνια, θα έρθετε με 50.000.000 ευρώ. Μετέφρασέ το αυτό".

Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως ο Μπογκά εξομολογείται στο προαναφερθέν Μέσο πως δεν μετέφρασε ποτέ τα λόγια της μητέρας του Εμπαπέ στον άνθρωπο της Τσέλσι, διότι θεώρησε πως τα λόγια της ήταν εγωιστικά. Αρκέστηκε μονάχα να πει στον σκάουτ: "Δεν πιστεύω πως θα έρθουν, οπότε πρέπει να πάρετε μία απόφαση τώρα".

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022, ο σκληρός Φαν Χάαλ έκανε την κίνηση της χρονιάς στο φινάλε της καριέρας του

Μουντιάλ 2022, επικό βίντεο: Πέντε Ολλανδοί κάνουν "πέσιμο" στον Λαουτάρο πριν από το πέναλτι

Μουντιάλ 2022, ανυπέρβλητος Μόντρις λέει μυθικά λόγια στον Ροντρίγκο μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK