Εμπαπέ: Οι δύο επιλογές που του δίνει η Παρί μετά την απόφαση σοκ

Δύο επιλογές δίνει στον Κιλιάν Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να μην τον χάσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2024.

PSG's Kylian Mbappe rubs his cheek after falling on the side of his face during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε ξανά πρωταγωνιστής σε σενάριο για την Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με την Equipe, ξεκαθάρισε στη διοίκηση της Παρί πως δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του για άλλον ένα χρόνο και θέλει να αποχωρήσει ως ελεύθερος το 2024.

Η απόφαση αυτή έχει παρθεί από τον Γάλλο σταρ εδώ και καιρό, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Γάλλος, αλλά τάραξε τα νερά στο εσωτερικό της Παρί, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει τον Κιλιάν ως ελεύθερο, γι αυτό και οι επιλογές που φέρεται να του έχει δώσει είναι δύο.

Η πρώτη είναι Παρί και Εμπαπέ να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο ουσιαστικά θα "δένει" τον Γάλλο σταρ με την ομάδα και δεν θα του δίνει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει οποιαδήποτε ρήτρα.

Το δεύτερο σενάριο, το οποίο συγκεντρώνει και περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή, θέλει την Παρί να ζητάει από τον Εμπαπέ να φέρει πρόταση ώστε να πωληθεί.

Θυμίζουμε πως ο Εμπαπέ βρέθηκε κοντά στην έξοδο, για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης, και το περασμένο καλοκαίρι, με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί να του προσφέρει ελευθερίες σε διοικητικά και αγωνιστικά ζητήματα προκειμένου να εξασφαλίσει την υπογραφή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο "Ποτς" σκέφτεται ανταλλαγή βόμβα για να ξεφορτωθεί τον Λουκάκου

Ντιμπάλα: Ο μάνατζερ του διέψευσε τα πάντα ενώ ο "μασκοφόρος" κάνει διακοπές

Σίτι: Το αδιανόητο ποσό που θα βάλει στα ταμεία της μετά το τρεμπλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK