Εμπαπέ: Σταρ της Ρεάλ δεν θέλει να συνυπάρξει μαζί του μετά την "χυλόπιτα"

Αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ από την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, καθώς ξενέρωσε από την "χυλόπιτα" του Γάλλου στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2022.

PSG's Kylian Mbappe rubs his cheek after falling on the side of his face during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint-Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, March 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγινε ξανά πρωταγωνιστής σε σενάριο για την Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Την αποκάλυψη πως ο Κιλιάν Εμπαπέ επιθυμεί να κάνει χρήση του ειδικού όρου και να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2024 έκανε η Equipe.

Ο Γάλλος σταρ φέρεται πως δεν αντέχει άλλο στο Παρίσι και θέλει να εκπληρώσει το όνειρο του, που δεν είναι άλλο από την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι σχέσεις του με τον Πέρεθ έχουν βελτιωθεί μετά την "χυλόπιτα" του Γάλλου το καλοκαίρι του 2022 αλλά στάση φέρεται πως έχει αλλάξει ο, μέχρι πρότινος, μεγαλύτερος υποστηρικτής του.

Ο λόγος για τον Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος, σύμφωνα με δημοσίευμα του DefensaCentral, "ξενέρωσε" από τη συμπεριφορά του Εμπαπέ στη μεταγραφική περίοδο του 2022 και μόνο με καλό μάτι δεν βλέπει πλέον την συνύπαρξη τους.

Ο Μπενζεμά είχε καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να πείσει τον συμπατριώτη του να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί και παρά τις διαβεβαιώσεις του Κιλιάν, όλα ανατράπηκαν.

Πάντως, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, αυτή η άποψη του Μπενζεμά φέρεται πως έχει φτάσει και στα αφτιά του Φλορεντίνο Πέρεθ, από ανθρώπους στο εσωτερικό του συλλόγου.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ τσεκάρει κι άλλες επιλογές για τη θέση του φορ, με τον Χάρι Κέιν να είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα της λίστας με τους Μαδριλένους να βάζουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το όνομα του Εντέν Αζάρ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Στον "αέρα" ο Αλέγκρι, τα δύο φαβορί για να τον διαδεχθούν

Μπαρτσελόνα: Ο Ουμτιτί παρομοίασε το κλίμα στην ομάδα με... φυλακή

Πρώην παίκτης της Τσέλσι εντυπωσιάζει στα 34 του και τον θέλουν από "παντού"

News 24/7

24MEDIA NETWORK