Εμπαπέ: Τα γυρίζει ο Πέρεθ για να εκραγεί η βόμβα

Κίνηση για τον Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να ξανακάνει η Ρεάλ Μαδρίτης με πρωτοβουλία του Φλορεντίνο Πέρεθ παρά τα λεγόμενά του το καλοκαίρι.

France's Kylian Mbappe walks past the trophy at the end of the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. Argentina won 4-2 in a penalty shootout after the match ended tied 3-3. (AP Photo/Martin Meissner)
ο Κιλιάν Εμπαπέ απογοητευμένος AP

Ιστορία έγραψε ο Κιλιάν Εμπαπέ στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμιού Κυπέλλου ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία με το χατ-τρικ που σημείωσε, παρά το γεγονός πως αποχώρησε από την αναμέτρηση με σκυμμένο το κεφάλι εξαιτίας της επικράτησης της Αργεντινής στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Γαλλός σταρ όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τον Τύπο με τη στάση του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, με αποκορύφωμα το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού που τον ήθελε ένα βήμα πριν από την υπογραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκείνη την περίοδο, το φως της δημοσιότητας είχαν δει δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ να είναι ενοχλημένος από τη στάση του Εμπαπέ και να μην επιθυμεί να ξανασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με την ισπανική Relevo όμως, όσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης ο ποδοσφαιριστής θα αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο των Μαδριλένων καθώς ο πρόεδρος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης γνωρίζει ότι παίκτες με την ποιότητα του Εμπαπέ δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως ο Πέρεθ θεωρεί ακόμα πως το μεγάλο πλεονέκτημα της Ρεάλ στο θέμα Εμπαπέ είναι η μεγάλη ιστορία της ομάδας σε σύγκριση με την Παρί και τη Μάντσεστερ Σίτι που μπορούν να του προσφέρουν μεγαλύτερα συμβόλαια, κάτι που τον βοήθησε και στην απόκτηση του Ορελιέν Τσουαμένι το καλοκαίρι του 2022.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022, Εμπαπέ: Μυθικό... σέρβις αλά Formula 1 στον Κιλιάν

Μουντιάλ 2022, Μέσι vs. Εμπαπέ: Τα πυγμαχικά "trash talking" μετά από κάθε γκολ

Μέσι: Η shortlist που μπήκε ο Λίο και είναι μόνο για εκλεκτούς

News 24/7

24MEDIA NETWORK