Εμπλοκή με Φάλκενμπουργκ
Στον "αέρα" βρίσκεται η μεταγραφή του Έρικ Φάλκενμπουργκ, αφού οι διαπραγματεύσεις κολλάνε στους όρους του συμβολαίου. Οι συζητήσεις διεκόπησαν και θα συνεχιστούν την Παρασκευή. Μυστήριο με το ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στο εξωτερικό. Και επίσημα εκτός Ευρώπης οι "πράσινοι".
Κι όμως, η μεταγραφή του Έρικ Φάλκενμπουργκ που παρουσιαζόταν ως σίγουρη, δεν αποκλείεται να μην πραγματοποιηθεί. Αυτό γιατί υπάρχει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τον Ολλανδό μέσο και τη διοίκηση και η συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πήγε με τον μάνατζέρ του δύο φορές στα γραφεία του Παναθηναϊκού (πρωί και απόγευμα Πέμπτης), είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους του τριφυλλιού, αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στους όρους του συμβολαίου και η μεταγραφή βρίσκεται στον “αέρα”. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως από τον Παναθηναϊκό τονίζουν πως “όλα είναι ανοιχτά” αναφορικά με την περίπτωση Φάλκενμπουργκ.
Πάντως, το πρωί της Παρασκευής θα γίνει μία νέα προσπάθεια και στο νέο ραντεβού ελπίζουν άπαντες να τελειώσει θετικά το θέμα, ειδικά από τη στιγμή που είναι ο διακαής πόθος του Γιάννη Αναστασίου.
Στο μεταξύ, μυστήριο επικρατεί με το ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στο εξωτερικό. Ο Παναθηναϊκός κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες έχει μεταβεί στη Γερμανία για την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, χωρίς να αποκλείεται το ταξίδι να αφορά την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αφού το ενδεχόμενο απόκτησης του Σωτήρη Κυργιάκου παρουσιάζει δυσκολίες.