Εμπλοκή της Λίβερπουλ σε "κλεισμένο" παίκτη της Μπάγερν

Δημοσίευμα "φωτιά" σχετικά με παίκτη που έδειχνε κοντά στην Μπάγερν, αλλά η Λίβερπουλ φέρεται να έχει μπει στην υπόθεση προκαλώντας άγχος στους Βαυαρούς.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks during a press conference ahead of the Champions League final at the training centre in Liverpool, England, Wednesday, May 25, 2022. Liverpool will face Real Madrid in the Champions League final in Paris, France, on Saturday May 28,2022.(AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Ζοάο Παλίνια φόρεσε κι έβγαλε τη φανέλα της Μπάγερν καθώς οι διαπραγματεύσεις ενώ έδειχναν να έχουν τελειώσει τελικά η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή και ο 28χρονος αμυντικός μέσος έμεινε στην Φούλαμ υπογράφοντας νέο συμβόλαιο έως το 2028.

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ της εκείνης της περιόδου έκαναν λόγο για διαφαινόμενη συμφωνία τον Ιανουάριο. Τώρα, έχουν προκύψει νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν την εμπλοκή άλλης μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδα στην περίπτωση του Παλίνια και μάλιστα της Λίβερπουλ.

Οι Κόκκινοι ψάχνουν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση με τον διεθνή πρώην παίκτη της Σπόρτινγκ να μοιάζει με ιδανική λύση για τον Γιούργκεν Κλοπ, έστω κι αν η Φούλαμ ζητάει πάρα πολλά χρήματα για να δώσει το ΟΚ και να τον παραχωρήσει στον εκάστοτε μνηστήρα.

Η Μπάγερν, πάντως, φέρεται να έχει και εναλλακτική αν ο Παλίνια δεν κλείσει μαζί της και μείνει στην Φούλαμ ή πάει στην Λίβερπουλ και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το δημοσίευμα του CaughtOffside αναδεικνύει το όνομα του Μάρτιν Ζουμπιμέντι της Ρεάλ Σοσιεδάδ ο οποίος στη συμφωνία του με τους Βάσκους έχει ρήτρα αποδέσμευσης γύρω στα 55.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK