Εν αναμονή Κουλιμπάλι

Το ζήτημα της μετακίνησης του Σουμάιλα Κουλιμπάλι από την Γκλάντμπαχ στον ΠΑΟΚ εξακολουθεί να απασχολεί τους ανθρώπους του "δικεφάλου του βορρά".

Εν αναμονή Κουλιμπάλι
Ο 30χρονος μέσος από το Μάλι πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις (αναχώρησε για Γερμανία αμέσως μετά) και πλέον το θέμα της μεταγραφής από τη δική του πλευρά έχει ολοκληρωθεί. Αυτό που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία και με τα "πουλάρια", τα οποία δεν έχουν αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, κάτι που περίμεναν στη Θεσσαλονίκη.

Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χανς Μάγερ, ούτε για λύση ανάγκης. Ο Γερμανός τεχνικός είχε διαμηνύσει σε αυτόν και σε μερικούς ακόμα συμπαίκτες του ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν από το σύλλογο, ενώ η Γκλάντμπαχ ήδη έχει ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές πληρώνοντας αρκετά μεγάλα ποσά για τα δεδομένα της, δείχνοντας ότι το τελευταίο πράγμα με το οποίο θα ασχοληθεί είναι τα χρήματα.

Εάν η μεταγραφή υλοποιηθεί ο σύλλογος θα γλιτώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του παίκτη, με συνέπεια να έχει εκ των πραγμάτων κέρδος. Εκεί ποντάρουν στον ΠΑΟΚ που δεν δείχνουν διατεθειμένοι να καταβάλλουν κάποιο ποσό, έστω και μικρό εφόσον ζητήσουν οι Γερμανοί. Η μεταγραφή, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν έχει χαλάσει, απλώς θα χρειαστεί μεγαλύτερο χρόνο από το προβλεπόμενο μέχρι να υπάρξει κάποια κατάληξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK