Ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή οι Μάρκο Σίλβα και Μιλιβόγεβιτς

Η Χαλ μπορεί να ηττήθηκε με 3-1 από τη Στόουκ, ωστόσο η νίκη της Γουόρφορντ κόντρα στη Σουόνσι... βόλεψε τον Μάρκο Σίλβα που πλησιάζει όλο και περισσότερο στην παραμονή. Το ίδιο και η Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς που ήρθε ισόπαλη 2-2 ενάντια στην πρωταθλήτρια Λέστερ.

Hull City manager Marco Silva reacts on the touchline, during the English Premier League soccer match between Hull City and West Ham United, at the KCOM Stadium, in Hull, England, Saturday April 1, 2017.  (Richard Sellers/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva reacts on the touchline, during the English Premier League soccer match between Hull City and West Ham United, at the KCOM Stadium, in Hull, England, Saturday April 1, 2017. (Richard Sellers/PA via AP) AP

Φουλ αγωνιστική δράση στο Νησί με πολλά γκολ σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της ημέρας. Όσον αφορά τους "δικούς" μας Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Μάρκο Σίλβα θα λέγαμε ότι ήταν ένα υπέροχο απόγευμα από τη στιγμή που η Σουόνσι η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με 28 βαθμούς, έχασε με 1-0 από την Γουότφορντ.

Η Χαλ του Μάρκο Σίλβα μπορεί να μην νίκησε (ηττήθηκε με 3-1 από τη Στόουκ) αλλά διατήρησε το +2 από την επικίνδυνη ζώνη και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην πρωταθλήτρια Λέστερ με τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού να παίζει και στα 90 λεπτά κι έτσι αύξησε κατά ένα βαθμό τη διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού που πλέον βρίσκεται στο +5.

Τη νίκη της ημέρας ωστόσο πέτυχε η Έβερτον κόντρα στη Μπέρνλι, με τον Κέβιν μιραλάς να ξεκινάει βασικός και να γίνεται αλλαγή στο 76ο λεπτό. Τα "ζαχαρωτά" επικράτησαν με 3-1 της Μπέρνλι και βρίσκονται στην πέμπτη θέση (έστω και με αγώνες παραπάνω), κυνηγώντας με αξιώσεις την ευρωπαϊκή έξοδο.

Richard Sellers/PA via AP

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τότεναμ - Μπόρνμουθ 4-0

Σάντερλαντ - Γουέστ Χαμ 2-2

Στόουκ - Χαλ 3-1

Γουότφορντ - Σουόνσι 1-0

Έβερτον - Μπέρνλι 3-1

Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ 2-2

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK