Ένα από τα θύματα της Tσαπεκοένσε είχε φτάσει κοντά στον Ολυμπιακό!

Στο μοιραίο τσάρτερ CP-2933 που συνετρίβη στην Κολομβία, βρισκόταν και ένας ποδοσφαιριστής που λίγο έλειψε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα πριν από μερικά χρόνια.

Ένα από τα θύματα της Tσαπεκοένσε είχε φτάσει κοντά στον Ολυμπιακό!

Είναι στιγμές που τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να τις περιγράψουν. Η συντριβή του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της Τσαπεκοένσε στο Μεντεγίν ήταν ένα σοκ για την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο. Ξεκληρίστηκε μία ολόκληρη ομάδα και βυθίστηκαν στο πένθος οι συγγενείς και φίλοι των ανθρώπων που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα βουνά της Κολομβίας!

Στην μοιραία πτήση βρισκόταν και ένας ποδοσφαιριστής που λίγο έλειψε να γίνει σύνθημα στα χείλη του κόσμου του Ολυμπιακού πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα τη σεζόν 2009-10.

Είχαν γίνει συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι δύο ομάδες είχαν φτάσει κοντά στη συμφωνία, αλλά τελικά κάτι στράβωσε και ο παίκτης δεν ήρθε ποτέ στη χώρα μας.

Ποιος ήταν αυτός; Ο λόγος για τον Κλέμπερ Σαντάνα που το καλοκαίρι του 2009 έπαιζε στην Ατλέτικο Μαδρίτης (σ.σ. την προηγούμενη σεζόν είχε πάει δανεικός στην Μαγιόρκα) και οι "ροχιμπλάνκος" τού είχαν βάλει πωλητήριο. Τελικά, έξι μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2010, επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Σάο Πάουλο, κλείνοντας οριστικά το κεφάλαιο “Ευρώπη”.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Λατινική Αμερική ήταν μεταξύ των θυμάτων, είχε βρεθεί μία ανάσα από τον Ολυμπιακό. Λίγες εβδομάδες αργότερα και αφού είχε ναυαγήσει η περίπτωση του Σαντάνα, η εφημερίδα “As” που εδρεύει στην Μαδρίτη και έχει καλό ρεπορτάζ Ατλέτικο, είχε αποκαλύψει ότι ο παίκτης και η οικογένειά του δεν “ψήνονταν” και τόσο πολύ να έρθει στην Ελλάδα.

Για την ιστορία, ο Κλέμπερ Σαντάνα που ήταν ο αρχηγός της Τσαπεκοένσε, είχε αποφασίσει σε έναν χρόνο να κρεμάσει τα παπούτσια του. Δυστυχώς δεν πρόλαβε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συντριβή αεροσκάφους με 76 νεκρούς!
Το όνειρο που έγινε εφιάλτης για την Τσαπεκοένσε
Όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου δίπλα στην Τσαπεκοένσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK