Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο στον Σπανό!

Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο, τιμωρήθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός για την επίθεσή του προς τον βοηθό διαιτητή Ευθύμη Κούρεντα μετά το τέλος ματς με τον Ολυμπιακό. Μια αγωνιστική στην έδρα της ομάδας.

Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο στον Σπανό!

Μπορεί η τιμωρία της απαγόρευση στα γήπεδα για ένα χρόνο που επιβλήθηκε στον Γιώργο Σπανό για το φραστικό επεισόδιο και τις απειλές με τον βοηθό Ευθύμη Κούρεντα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό να είναι αυστηρή, ωστόσο υπάρχει και μια δεύτερη ανάγνωση.

Είναι η μικρότερη δυνατή που προβλέπονταν σύμφωνα με το άρθρο 28 του Πειθαρχικού Κώδικα για απειλή σε αξιωματούχο αγώνα. Το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει απαγόρευση εισόδου σε γήπεδο από 1 μέχρι και 3 έτη, ενώ και το πρόστιμο των 20.000 ευρώ ήταν επίσης το μικρότερο δυνατό για τη συγκεκριμένη αδίκημα.

Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γεώργιο Σπανό (Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ατρόμητος) :«Βάσει των αναφερομένων στο από 29/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/5-ριθ΄ από 31/10/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» :

Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Σπανού καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της:

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθ.:

α) Συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και

β) Την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

Επίσης επιβάλλει στον κ. Γεώργιο Σπανό χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ και απαγόρευση εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Θα σε βρω, θα σε γ@@@σω και θα σε σκοτώσω

News 24/7

24MEDIA NETWORK