"Ένα, δύο, τρία… Πα-να-θη-ναϊ-κός!"στο Κορωπί από κόσμο και παίκτες!

Με την παρουσία περίπου 50 οπαδών του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (27/10) το πρώτο σκέλος της (τελευταίας πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) προπόνησης του «τριφυλλιού» στο «Γ. Καλαφάτης».

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πήγαν στο προπονητικό κέντρο για να εμψυχώσουν τους παίκτες και τους προπονητές, ένα 24ωρο πριν από τη «μητέρα των μαχών». Μίλησαν για λίγο -πριν την έναρξη του προγράμματος- προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και τους ζήτησαν να τα δώσουν όλα και να παίξουν με την ψυχή τους για να νικήσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο. Συμπλήρωσαν δε, πως θα είναι στο πλευρό τους και θα τους στηρίζουν με τη φωνή τους απ’ την κερκίδα και πως θα τους συμπαρασταθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ζητώντας μόνο πάθος και προσπάθεια απ’ όλους μέσα στην ομάδα.

Μετά από λίγα λεπτά οι οπαδοί έκαναν «ζντο» με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο φωνάζοντας «ένα, δύο, τρία Πα-να-θη-ναϊ-κός» κι αφού είδαν λίγα λεπτά απ’ τις πρώτες ασκήσεις του προγράμματος αποχώρησαν, ανανεώνοντας το… ραντεβού τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Μαρίνος Ουζουνίδης «έκλεισε» την προετοιμασία του Παναθηναϊκού πριν από το clasico με παιχνίδια τακτικής και παιχνίδια στο μισό γήπεδο, δουλεύοντας κυρίως πάνω στο «χτίσιμο» της επίθεσης, αλλά και στις αμυντικές καλύψεις.

Οι μοναδικοί απόντες ήταν ο «λαβωμένος» Λουτσιάνο (θεραπεία), ο Τζανδάρης και ο Τσάβες (έκαναν ατομικό). Ο Εβρίτης τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός του Αργεντινό επιθετικό, διότι έκρινε πως δεν είναι έτοιμος για να αγωνιστεί (για 20-30 λεπτά), ως έξτρα επιλογή απ’ τον πάγκο, καθώς θα υπήρχε φόβος για υποτροπή, μετά τη «βαριά» θλάση που έβγαλε στη γάμπα.

Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα έχει «κλειδώσει» κατά 99% και η λογική υπαγορεύει πως δεν θα υπάρξουν… εκπλήξεις απ’ την πλευρά του Ελληνα τεχνικού, εκτός εάν επιχειρήσει κάποιον απόλυτο… αιφνιδιασμό προς το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Εάν δεν αλλάξει κάτι, κάτω απ’ τα γκολπόστ θα πάρει θέση ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τους Ουσμάν Κουλιμπαλί, Νίκλας Χουλτ στα άκρα της άμυνας, τους Ροντρίγο Μολέδο, Δημήτρη Κολοβέτσιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τους Γιακούμπα Σιλά, Δημήτρη Κουρμπέλη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στα «φτερά» της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Λούκας Βιγιαφάνιες (δεξιά) και Ρόμπιν Λουντ (αριστερά), ενώ ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ θα έχει ξανά «ελεύθερο» ρόλο πίσω απ’ τον προωθημένο Γκιγέρμο Μολίνς.

Η 20μελής αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (27/10) αποτελείται απ’ τους: Βλαχοδήμο, Διούδη, Μολέδο, Κουτρουμπή, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλη, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνη, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς και Πίσπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK