Ενα δυσάρεστο και ένα ευχάριστο για Δώνη...

Μάταια περίμενε ο Μίκαελ Σκίμπε ένα θαύμα στην περίπτωση του Τάσου Δώνη για να προλάβει ο άσος της Στουτγκάρδης τα μπαράζ με την Κροατία. Η μαγνητική τομογραφία δεν του έκανε τη χάρη.

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÂÅËÃÉÏ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πως το έλεγε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στους "Απαράδεκτους" στο επεισόδιο με το κλεμμένο αυτοκίνητο; Εχουμε ένα νέο δυσάρεστο και ένα ευχάριστο.

Πρώτα το δυσάρεστο για να κάνουμε και ευχάριστο φινάλε όπως ανταπαντούσε ο Γιάννης Μπέζος στο ίδιο επεισόδιο. Ο Τάσος Δώνης ΟΡΙΣΤΙΚΑ δεν προλαβαίνει τα παιχνίδια μπαράζ της Εθνικής ομάδας με την Κροατία.

Η μαγνητική τομογραφία που έκανε τη Δευτέρα ο στράικερ της Στουτγκάρδης έδειξε ότι ναι μεν υπάρχει πρόοδος στην κάκωση στον ώμο αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε να μπορεί να παίξει σε επίσημο ματς τις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες.

Θα αναρωτιέστε που είναι το ευχάριστο..Στο ότι ο παίκτης πηγαίνει καλύτερα και η ζημιά περιορίζεται σύμφωνα με τις ιατρικές προβλέψεις του τιμ της Στουτγκάρδης.

Ετσι και αλλιώς πρωταρχικός στόχος για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να επιστρέψει γερός και ακμαίος χωρίς να κουβαλά προβλήματα από τον προηγούμενο τραυματισμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK