Ένα κλειστό κινητό... χάλασε του Μπάρκλεϊ στην Τσέλσι

Το κακό παιδί του αγγλικού ποδοσφαίρου, Τζόι Μπάρτον έκανε αποκάλυψη στο "talksport.com" σχετικά με την αποτυχία της μεταγραφής του Ρος Μπάρκλεϊ στην Τσέλσι. Σύμφωνα με τον Μπάρτον την απόλυτη ευθύνη φέρει ο Αντόνιο Κόντε.

Ένα κλειστό κινητό... χάλασε του Μπάρκλεϊ στην Τσέλσι

Αποκαλύψεις σχετικά με τον Ρος Μπάρκλεϊ και την απόφασή του να μην μεταγραφεί στην πρωταθλήτρια Τσέλσι έκανε ο Τζόι Μπάρτον.

Ο 34χρονος μέσος είπε πως άκουσε κάτι πολύ ενδιαφέρον σχετικά μ' αυτή την περίεργη ιστορία γύρω από τον Μπάρκλεϊ και τους "Μπλε". Ο Μπάρτον είπε λοιπόν πως η μεταγραφή είχε μπει στην τελική ευθεία, ωστόσο όλα διαλύθηκαν εξαιτίας του Αντόνιο Κόντε.

Στις δηλώσεις του ο Μπάρτον σημείωσε πως ο Μπάρκλεϊ έβαλε τους ατζέντηδες να καλέσουν τον Κόντε ώστε να τον ρωτήσει σε ποια θέση θα τον χρησιμοποιεί και πόσο θα παίζει...

Ο Ιταλός κόουτς έκλεισε το κινητό του εκείνη την ημέρα και ο Μπάρκλεϊ -σύμφωνα με τον Μπάρτον- αναλογίστηκε πως αφού ο παρολίγον προπονητής του απενεργοποίησε το κινητό του μία τέτοια μέρα, τότε δεν... καίγεται και ιδιαίτερα να τον αποκτήσει. Οι σκέψεις αυτές έκαναν τον 23χρονο Άγγλο να αποφασίσει να μείνει στην Έβερτον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK