Ενα μήνα εκτός ο Ανρί

Ενα μήνα εκτός ο Ανρί
Η απουσία του Τιερί Ανρί από το ματς της Αρσεναλ με τη Μίντλεσμπρο στο "Χάιμπουρι" έγινε ιδιαίτερα αισθητή αφού οι "λονδρέζοι" ηττήθηκαν με 2-1 και είχαν σαφές πρόβλημα στη δημιουργία κινδύνων μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ο Αρσεν Βενγκέρ όμως θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γάλλο άσο για τον επόμενο μήνα, αφού αποφάσισε να δώσει τέλος στις ενοχλήσεις που αισθάνεται στη βουβωνική χώρα.

"Υποβλήθηκα σε μαγνητική τομογραφία και ο γιατρός μου συνέστησε ξεκούραση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, οι οποίες γίνουν και τέσσερις" , δήλωσε στην εφημερίδα "Sun" ο Ανρί και πρόσθεσε: "Ο συγκεκριμένος τραυματισμός με έπιανε και με άφηνε από τα τέλη της περασμένης σεζόν. Οταν παίζαμε έναν αγώνα την εβδομάδα στην αρχή της σεζόν, δεν αισθανόμουν ενοχλήσεις. Αλλά πλέον υπάρχει ένας αγώνας το Σαββατοκύριακο κι ένας μεσοβδόμαδα. Αμέσως κατάλαβα τη διαφορά".

O Ανρί είχε ταλαιπωρηθεί και πέρυσι από τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα και το γεγονός ότι δεν έδωσε την απαιτούμενη προσοχή στην αρχή της σεζόν, το πλήρωσε με την απουσία του από τους αγώνες στο τέλος, συμπεριλαμβανομένου και του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν το χρονικό διάστημα της νέας απουσίας του Γάλλου επιθετικού είναι αυτό όπου ο ίδιος υπολογίζει, τότε θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος με Εβερτον, Γουέστ Χαμ και Μπέρμιγχαμ αλλά κι αυτούς του Champions League κόντρα σε Τουν και Αγιαξ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK