Ένα quiz για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που θα τρομάξεις να λύσεις

Δεν ανταποκρίνονται σ' όλους οι 11 ερωτήσεις που φτιάξαμε για το μεγάλο ματς της Κυριακής στην Τούμπα, το οποίο θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Super League 1 και τη διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Τι θυμάσαι από το παρελθόν;

Ο Άριελ Ιμπαγάσα και ο Στέλιος Μαλεζάς από αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα
Ο Άριελ Ιμπαγάσα και ο Στέλιος Μαλεζάς από αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κυριακή, Τούμπα, ώρα 19:30. Θ' αναρωτηθείς 'ποια η σημαντικότητα ενός αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, μία στροφή πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου, όταν θ' ακολουθήσουν 10 αγωνιστικές στην έξτρα διαδικασία των σκληρών πλέι οφ'. Θα σου 'η αυτοπεποίθηση που θ' φορτωθεί μία εκ των δύο μονομάχων και ενδεχομένως η διαφορά που θα έχει αποκτήσει στη μεταξύ τους πάλη για τον τίτλο στη Super League 1, συνδυαστικά με το συναπάντημα που προέκυψε στο κύπελλο.

Ούτως ή άλλως, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεν συγκροτούν ένα τυχαίο ζευγάρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάνε χρόνια απ' όταν γεννήθηκε μια 'έχθρα' διαρκείας, η οποία δεν καταλάγιασε στο πέρασμα των ετών, και δεδομένα γιγαντώθηκε μέσα στην τελευταία τριετία εξαιτίας της προσωπικεντρικής κόντρας των ιδιοκτητών τους, με συνέπεια κάθε νέος αγώνας τους να παράγει ένα αυτοτελές επεισόδιο πασπαλισμένο με μπόλικο πάθος και περίσσευμα ίντριγκας.

Οι 11 ερωτήσεις που διαλέξαμε λειτουργούν ως η γέφυρα που ενώνει το χθες με το σήμερα. Ερωτήσεις υψηλού βαθμού δυσκολίας που δοκιμάζουν τις γνώσεις όσων τολμήσουν να δοκιμάσουν τις αντοχές της μνήμης τους. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, θα βρείτε αποτέλεσμα και σωστές απαντήσεις συγκρίνοντας τες με τις δικές σας. Καλή τύχη, την έχετε ανάγκη.

Τελικά πόσα λεπτά έπαιξε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια την πρώτη φορά που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό;

powered by Typeform

***

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

 

News 24/7

24MEDIA NETWORK