Ενα... σωρό προβλήματα

Αρκετές οι απουσίες που μετράει ο Γιώργος Γεωργιάδης ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Αναλυτικά η αποστολή του "Δικεφάλου"

Ενα... σωρό προβλήματα
INTIME SPORTS

Στην τελευταία (13/5) προπόνηση δεν συμμετείχε ο Λούκας που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και προστέθηκε στις απουσίες λόγω τραυματισμού των Βίτορ, Μαντούρο, Χούσεν αλλά και του Ζβόνιμιρ Βούκιτς που συμμετείχε μεν στην χαλαρή προπόνηση, αλλά οι ενοχλήσεις του δεν υποχώρησαν πλήρως και των τιμωρημένων Ινσαουράλδε, Τζαβέλλα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Στοχ, Πόζογλου, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.

Εκτός έμειναν ακόμη οι Χακόμπο, Γιακουμής, Νίνης, Ολίσε και Σαββίδης. Η αποστολή θα μεταβεί αεροπορικώς στην Καλαμάτα κι από κει οδικώς στην Τρίπολη.

Η τελευταία προπόνηση όπως είναι φυσιολογικό με δεδομένη τη μεγάλη επιβάρυνση αφιερώθηκε μόνο σε λίγες ασκήσεις χαμηλής επιβάρυνσης και ήταν σύντομη σε διάρκεια.

Διαβάστε ακόμη:

Χωρίς "καθαρόαιμο" στόπερ ο ΠΑΟΚ

Μπροστάρης στο συλλαλητήριο ο Σαββίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK