Ένα βήμα από Γκολάσα

Ο Εγιάλ Γκολάσα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και όλα δείχνουν ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Ένα βήμα από Γκολάσα

Ο μάνατζερ του Ισραηλινού μέσου αρνείται τα πάντα. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος για το αν ο Γκολάσα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γκολάσα απέχει μια υπογραφή από τον "Δικέφαλο".

Το συμβόλαιό του θα είναι διάρκειας τριών ετών και οι απολαβές του θα είναι 250.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους 60.000 ευρώ αν συμπληρώνει 70% των συμμετοχών μίας σεζόν.

Στην ΠΑΕ, τέλος, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το ποσό που θα ορίσει η FIFA ως τροφεία που πρέπει να πληρωθούν στη Μακάμπι, αφού έχουν συνυπολογιστεί εξαρχής.

"Ο Σαββίδης χρυσώνει τον Βέθρα"

Εν τω μεταξύ, έτοιμο να πληρώσει πολλά για να αποκτήσει τον Βέρθα εμφανίζει τον Ιβάν Σαββίδη σε δημοσίευμά της η ισπανική ιστοσελίδα "lavozdealmeria.es".

Σύμφωνα με αυτό, "ο ισχυρός Ρώσος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης", φέρεται να είναι έτοιμος να δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, προκειμένου να κάνει δικό του τον Ισπανό μέσο, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που προτίθεται να του προτείνει η Αλμερία στον για νέο συμβόλαιο.

Αυτό το διάστημα ο Βέρθα περνά τις καλοκαιρινές διακοπές του στη Σαρδηνία και αναμένεται να επιστρέψει στην Ισπανία για την προετοιμασία της ομάδας στα μέσα Ιουλίου. Περιμένει πλέον να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της Αλμερία, Αλφόνσο Μπονίγια, για να μάθει τι θέλει η ομάδα από εκείνον.

Αν τελικά ο ποδοσφαιριστής μείνει στην Αλμερία, χωρίς να ανανεώσει θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει από την 1η Ιανουαρίου το 2015.

News 24/7

24MEDIA NETWORK