Το κάλεσμα της Μπαρτσελόνα στον Μπουφόν

Ο διακαής πόθος του Μπουφόν, το τρόπαιο του Champions League θα βρισκόταν ήδη στη συλλογή του αν ο πορτιέρε της Γιουβέντους είχε κάνει το καθοριστικό βήμα να μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα όταν του δινόταν η ευκαιρία.

Barcelona's Lionel Messi shakes hands with Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon at the end of a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi shakes hands with Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon at the end of a group D Champions League soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP IMAGE

Πριν 17 χρόνια ο Τζανλουίτζι Μπουφόν αποφάσιζε να μετακινηθεί από τη Πάρμα στη Γιουβέντους με τη τιμή του το 2001 να έχει εκτοξευτεί και τον Ιταλό να θεωρείται ο πιο ακριβός τερματοφύλακας του κόσμου.

Εν έτει 2018 όμως, ο ατζέντης του 40χρονου γκολκίπερ, Σιλβίνο Μαρτίνα, έρχεται να αποκαλύψει πως ο πελάτης του μπορούσε να μεταβεί στη Μπαρτσελόνα τη χρονιά που η "Μεγάλη Κυρία" τον απέκτησε.

Συγκεκριμένα, η ζωή του "Τζίτζι" μπορούσε να εξελιχτεί εντελώς διαφορετικά, καθώς ο Μαρτίνα ανέφερε χαρακτηριστικά στην ισπανική AS ότι: " Η Μπάρτσα σκόπευε να αγοράσει τον Μπουφόν, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τη Πάρμα. Ύστερα από αυτό, η Γιουβέντους "ξύπνησε" και ο Ιταλός πορτιέρε δεν το σκέφτηκε δύο φορές να πάει στο Τορίνο".

Επιπλέον, πέραν της καταλανικής ομάδας ο εκπρόσωπος του παίκτη πρόσθεσε πως υπήρχε πρόταση και από τη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας ότι: " Είχαμε επίσης συνάντηση με τον Μπρονζέτι, έναν στενό φίλο του Φλορεντίνο Πέρεθ, μετά το παιχνίδι Γιουβέντους - Ρεάλ το 2005".

Απλά σκεφτείτε ο "Τζίτζι" να είχε μετακινηθεί από την Ιταλία στην Ισπανία για λογαριασμό ενός εκ των δύο συλλόγων που ενδιαφέρθηκαν. Ίσως να είχε πανηγυρίσει μέχρι τώρα τη κατάκτηση του Champions League που τόσο επιθυμεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK