Ένας άλλος Ολυμπιακός στην Ξάνθη!

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει πάρει τις πληροφορίες του για την ακριτική ομάδα, γνωρίζει ότι οι “ερυθρόλευκοι” κάθε χρόνο δυσκολεύονται στα Πηγάδια, ενώ ετοιμάζει Μπιορν Ένγκελς και Ούρος Τζούρτζεβιτς, οι οποίοι θα “προβάρουν” φανέλα βασικού ενόψει Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Άλλον Ολυμπιακό βλέπαμε πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος και διαφορετικό Ολυμπιακό θα δούμε από τώρα και στο εξής. Υπάρχει εξήγηση φυσικά για όλα αυτά. Πρώτα απ' όλα δεν υπάρχει Ρέτσος. Επίσης, δεν θα υπάρχει Μπεν στην κορυφή της επίθεσης, αλλά αρχικά θα φοράει τη φανέλα με το “9” ο Τζούρτζεβιτς.

Επίσης, ο Ένγκελς θα μπει κατευθείαν στα βαθιά, αφού εκτός του ότι θα παίξει βασικός με την Ξάνθη απόψε στα Πηγάδια (9/9, 20.30), θα είναι στο αρχικό σχήμα και στο ματς της Τρίτης με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (12/9, 21.45). Για πρώτη φορά θα βρεθεί στην Ξάνθη δίπλα στον Ρομαό και απόντος του Βούκοβιτς, το ίδιο θα συμβεί και με τους Πορτογάλους στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα τουChampions League.

Ο Χάσι που δεν άνοιξε 100% τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση, έχει σίγουρους στο μυαλό του τον Καπίνο στα γκολπόστ (σ.σ. είχαν άλλη μία συζήτηση στο Ρέντη, με τον Στέφανο να λέει στον προπονητή του ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό στο γόνατο), τους Ρομαό και Ένγκελς κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Κούτρη αριστερό μπακ.To ερωτηματικό έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Φιγκέιρας να φάνταζε εώς αργά το βράδη της Παρασκευής (8/9) ως φαβορί έναντι του Ελαμπντελαουί.

Δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Ζιλέ και Οφόε, ο Φορτούνης θα βρεθεί μπροστά του, λογικά ο Μάριν στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στην κορυφή ο Τζούρτζεβιτς. Μένει να φανεί τι θα κάνει στα δεξιά ο Χάσι. Ο Καρσελά επέστρεψε από το Μαρόκο πριν από δύο μέρες και δεν έχει κάνει μία προπόνηση της προκοπής με την ομάδα. Αν ο Μαροκινός τού πει ότι νιώθει έτοιμος να παίξει, τότε ο Χάσι θα τον ξεκινήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα και τον Μπεν στα άκρα! Υπάρχουν βέβαια και οι επιλογές των Πάρντο και Σεμπά.

" ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΕ... ΝΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"

Δεν υπάρχει προπονητής που να έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και να μην ανησυχεί για τέτοια παιχνίδια. Δεν είναι μόνο ο αντίπαλος που παραδοσιακά ομάδες όπως η Ξάνθη, δυσκολεύουν τους “μεγάλους”.

Μπροστά τους οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν την πρόκληση τουChampions Leagueκαι όσο κι αν ο εκάστοτε προπονητής πιπιλάει τα μυαλά στους παίκτες του να έχουν το μυαλό τους στο ματς πρωταθλήματος, είναι δύσκολο να μην σκέφτονται την Ευρώπη και δη όταν πρόκειται για πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

“Οπωσδήποτε νίκη. Έχουμε πολλούς λόγους να πάρουμε τη νίκη στην Ξάνθη, δεν πρέπει να πάμε με... νεύρα την Τρίτη στο ματς. Καθαρίζουμε το ματς στην Ξάνθη και μετά κοιτάμε την Σπόρτινγκ”, ήταν το μήνυμα του Κοσοβάρου τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ζντιέλαρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK