Ένας από τους πιο VFM ποδοσφαιριστές για τα στάνταρ της ομάδας δείχνει τον δρόμο και κάνει στην άκρη παίκτες εκατομμυρίων

Η συνεισφορά του Άγγλου επιθετικού αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, θα ακούγεται για πολλά χρόνια.

Chelsea's Mykhailo Mudryk celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup fifth round soccer match between Chelsea and Leeds United at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Feb. 28, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Στην Premier League η απόκτηση ποιοτικών επιθετικών για μία μεγάλη ομάδα συνήθως κοστίζει και μάλιστα ακριβά. Υπάρχουν σύλλογοι που προσπαθούν να αναδείξουν ποδοσφαιριστές -η Άρσεναλ λόγου χάριν- παρακάμπτοντας έτσι την ανάγκη για σπατάλες, ενώ υπάρχουν και ομάδες που "ματώνουν" το πορτοφόλι τους σημειώνοντας την μία ακριβή μεταγραφή μετά την άλλη.

Βέβαια, στην συγκεκριμένη περίπτωση συνέβη μία μείξη αυτών των δύο 'κόσμων". Η Τσέλσι έχοντας πραγματοποιήσει πολλές μεταγραφές δαπανώντας ποσά που αρκετά έχουν χαρακτηριστεί έως και αψυχολόγητα, απέκτησε παράλληλα και έναν νέο ταλαντούχο και γεμάτο προοπτική παίκτη από την Μάντσεστερ Σίτι δίνοντας περίπου 45 εκατομμύρια λίρες. Εκείνος από τότε δεν έχει σταματήσει στιγμή να εκπλήσσει τους φιλάθλους των "Μπλε".

Πλέον ηγείται της προσπάθεια για την επάνοδο του συλλόγου, με τα στατιστικά του να μιλούν από μόνα τους. Ο Κόουλ Πάλμερ, μετά και από την δύσκολη νίκη με την Νιουκάστλ, μετρά φέτος 11 τέρματα και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ η αγωνιστική εικόνα στο γρασίδι επίσης δεν υπολείπεται. Αυτή η νίκη με 3-2 έδωσε ανάσα στην ομάδα και τον προπονητή της, παρά ταύτα όμως θα χρειαστεί διάρκεια διότι δεν αντέχει ο οργανισμός του συλλόγου και των φιλάθλων τόσο χαμηλές πτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Όσκαρ: Σκάει "βόμβα" με τον ξεχασμένο στην Κίνα Βραζιλιάνο

Παίκτης αρκετών εκατομμυρίων "διέγραψε" την Γιουνάιτεντ και ψάχνει επόμενο βήμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK