Ένας Έλληνας στους GOAT παίκτες του Football Manager

Στην παρέα των Ταρίμπο Γουέστ, Φρέντι Άντου, Τσιγκάλκο και Μπακαγιόκο φιγουράρει κι ένας Έλληνας με τους GOAT.

Ένας Έλληνας στους GOAT παίκτες του Football Manager
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Football Manager έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχει αναδείξει παίκτες προτού πατήσουν στο χορτάρι, έχει φτιάξει και προπονητές οι οποίοι πλέον βρίσκουν δουλειές στην πραγματική ζωή.

Ανάμεσα όμως στους κορυφαίους του παιχνιδιού, τους GOAT που λέμε, έχει λάμψει κάποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής; Η απάντηση είναι: Ναι.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος Έλληνας στη θέση του είναι ο καλύτερος των καλύτερων, αυτών που έως και σήμερα αποθεώνουν όλα τα σχετικά δημοσιεύματα και οι αναλύσεις. Are you ready;

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ, Διονύσης Χιώτης είναι ο κορυφαίος γαλανόλευκος στην ιστορία του του game. Δεν το λέμε εμείς, αλλά όλες οι αναλύσεις που έχουν γραφτεί από παίκτες και δημοσιογράφους οι οποίοι ασχολούνται εντατικά με το FM.

Ένας Έλληνας στους GOAT παίκτες του Football Manager
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μύθος του Χιώτη

Για παράδειγμα το FourFourTwo σε σχετικό δημοσίευμα γράφει για τον Έλληνα πορτιέρε: "Η απόλυτη γάτα κάτω από τα γκολπόστ".

Το SportsJoe από την άλλη χαρακτηρίζει τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ: "Ενας πραγματικός θρύλος". Και το ESPN στο δικό του σχετικό αφιέρωμα δίνει πανηγυρικά τον άσο στον Χιώτη, αναφέροντας: "Στο FM ήταν ένας ανίκητος γίγαντας ανάμεσα στα δοκάρια στην version 2001-2002 του παιχνιδιού".

Για τους νεότερους ο 45χρονος πλέον Διονύσης Χιώτης εργάζεται πλέον στα τμήματα υποδομής της Ένωσης, ενώ ποδοσφαιρικά εκτός από την ΑΕΚ έχει παίξει σε Εθνικό, Προοδευτική, Κέρκυρα, ΑΠΟΕΛ, Τρίκαλα κι έκλεισε την καριέρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα στατιστικά του Chiotis

News 24/7

24MEDIA NETWORK